pendik escort bayan
ak

24 Kasım Öğretmenler Günü

24.11.2017 - 11:58, Güncelleme: 24.11.2017 - 11:58
 

24 Kasım Öğretmenler Günü

SİVAS (AA) - Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Çiftçi, mesajında, öğretmenliğin dünyadaki...

SİVAS (AA) - Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Çiftçi, mesajında, öğretmenliğin dünyadaki en onurlu mesleklerin başında geldiğini belirtti.Öğretmenlerin geleceği inşa ettiğini ve haklarının ödenemeyeceğini aktaran Çiftçi, mesajında şu ifadelere yer verdi:"Yurdumuzun dört bir yanında cehalet ve bilgisizlikle savaşan, çok zor şartlar altında dahi olsa büyük bir özveri ve sabırla görevlerini yerine getiren birbirinden değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere hayatını kaybeden öğretmenlerimizi minnetle, şükranla ve rahmetle anıyor, emekliliğe ayrılmış öğretmenlerimize hayırlı uzun ömürler temenni ediyor ve görev başındaki öğretmenlerimize başarılar diliyorum."
SİVAS (AA) - Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Çiftçi, mesajında, öğretmenliğin dünyadaki...

SİVAS (AA) - Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çiftçi, mesajında, öğretmenliğin dünyadaki en onurlu mesleklerin başında geldiğini belirtti.

Öğretmenlerin geleceği inşa ettiğini ve haklarının ödenemeyeceğini aktaran Çiftçi, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Yurdumuzun dört bir yanında cehalet ve bilgisizlikle savaşan, çok zor şartlar altında dahi olsa büyük bir özveri ve sabırla görevlerini yerine getiren birbirinden değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere hayatını kaybeden öğretmenlerimizi minnetle, şükranla ve rahmetle anıyor, emekliliğe ayrılmış öğretmenlerimize hayırlı uzun ömürler temenni ediyor ve görev başındaki öğretmenlerimize başarılar diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.