pendik escort bayan
ak

24 Kasım Öğretmenler Günü

23.11.2017 - 14:43, Güncelleme: 23.11.2017 - 14:43
 

24 Kasım Öğretmenler Günü

ANKARA (AA) - Gölbaşını Sevenler ve Hizmet Edenler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GÖLSEV) 24 Kasım Öğretmenler Günü dolasıyla etkinlik...

ANKARA (AA) - Gölbaşını Sevenler ve Hizmet Edenler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GÖLSEV) 24 Kasım Öğretmenler Günü dolasıyla etkinlik düzenledi. Özel bir işletmede düzenlenen etkinliğe Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, GÖLSEV Başkanı Nergül Yıldırım, CHP İlçe Başkanı Bülent Elikesik ve Gölbaşı Emniyet Müdürü İmdat Gökmen katıldı. Duruay, yaptığı konuşmada tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı. Gölbaşı Belediyesi olarak öğretmenlerin sıkıntısını gidermek için ellerinden geleni yaptıklarının belirten Duruay, "Biz öğretmenlerimizle birlikte geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza hep birlikte sahip çıkacağız." dedi. Etkinliğe katılan öğretmenlere karanfil ve kalem hediye edildi.
ANKARA (AA) - Gölbaşını Sevenler ve Hizmet Edenler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GÖLSEV) 24 Kasım Öğretmenler Günü dolasıyla etkinlik...

ANKARA (AA) - Gölbaşını Sevenler ve Hizmet Edenler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GÖLSEV) 24 Kasım Öğretmenler Günü dolasıyla etkinlik düzenledi.

Özel bir işletmede düzenlenen etkinliğe Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, GÖLSEV Başkanı Nergül Yıldırım, CHP İlçe Başkanı Bülent Elikesik ve Gölbaşı Emniyet Müdürü İmdat Gökmen katıldı.

Duruay, yaptığı konuşmada tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Gölbaşı Belediyesi olarak öğretmenlerin sıkıntısını gidermek için ellerinden geleni yaptıklarının belirten Duruay, "Biz öğretmenlerimizle birlikte geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza hep birlikte sahip çıkacağız." dedi.

Etkinliğe katılan öğretmenlere karanfil ve kalem hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.