pendik escort bayan
ak

24 Kasım Öğretmenler Günü

23.11.2017 - 10:08, Güncelleme: 23.11.2017 - 10:08
 

24 Kasım Öğretmenler Günü

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Özel Kardelen Kolejinde düzenlenen programa katılarak...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Özel Kardelen Kolejinde düzenlenen programa katılarak okul öğretmenleriyle bir araya geldi.Özel Kardelen Koleji öğretmenleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü Vali Aktaş'ın da katılımıyla düzenlenen yemek programı ve sonrasında öğretmenlerce sahneye konulan tiyatro oyunuyla kutladı. Yemek programında sohbet eden Vali Aktaş, daha sonra okulun konferans salonunda öğretmenler tarafından hazırlanıp sahnelenen tiyatroyu izledi.Gösterinin ardından teşekkür konuşması yapan Aktaş, tüm eğitimcilerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladığını belirterek, sahnede oyunculuk performansı sergileyen öğretmenleri de tebrik etti. Programa, Vali Yardımcısı Nevzat Sinan, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, bazı belde belediye başkanları, daire müdürleri ve öğrenciler de katıldı.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Özel Kardelen Kolejinde düzenlenen programa katılarak...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Özel Kardelen Kolejinde düzenlenen programa katılarak okul öğretmenleriyle bir araya geldi.

Özel Kardelen Koleji öğretmenleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü Vali Aktaş'ın da katılımıyla düzenlenen yemek programı ve sonrasında öğretmenlerce sahneye konulan tiyatro oyunuyla kutladı.

Yemek programında sohbet eden Vali Aktaş, daha sonra okulun konferans salonunda öğretmenler tarafından hazırlanıp sahnelenen tiyatroyu izledi.

Gösterinin ardından teşekkür konuşması yapan Aktaş, tüm eğitimcilerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladığını belirterek, sahnede oyunculuk performansı sergileyen öğretmenleri de tebrik etti.

Programa, Vali Yardımcısı Nevzat Sinan, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, bazı belde belediye başkanları, daire müdürleri ve öğrenciler de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.