pendik escort bayan
ak

24 Kasım Öğretmenler Günü

22.11.2017 - 16:43, Güncelleme: 22.11.2017 - 16:43
 

24 Kasım Öğretmenler Günü

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlerden oluşan heyeti makamında kabul etti. Sivas Valiliğinden yapılan...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlerden oluşan heyeti makamında kabul etti. Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Gül, makamında Süleyman Demirel Ortaokulu, Şey Şamil İlkokulu ve Kadı Burhanettin İmam Hatip Ortaokulu'nda görev yapan öğretmenlerden oluşan heyetle bir araya geldi.Ziyarette konuşan Gül, eğitim sisteminin iyi olmasının hayatın her alanına yansıdığını belirterek, "Eğitim sistemimizde sıkıntı varsa bu sefer de olumsuzluklar başlıyor. Türkiye'de eğitim sistemi her geçen gün daha iyiye gidiyor. Biz şuan Almanya'nın eğitime ayırdığı bütçeden daha fazlasını eğitime ayırıyoruz. Mevcut geldiğimiz yer bir öncekinden daha iyi. Hepinizin okuduğu okulları, sınıf başına düşen öğrenci sayılarını düşünün. Ben 59 kişilik sınıfta okudum. Eskiden ne kadar kapalı salon vardı, şimdi ne kadar var?" ifadelerini kullandı. Sivas'ta 400 milyonun üzerinde eğitim yatırımı olduğunu kaydeden Gül, "Bunun 170 milyonu bitti. 230 milyon civarı da ya ihale edildi, ya projesi yapılıyor, ya inşaatı devam ediyor. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Bir sonraki Öğretmenler Günü'nde inşallah hem öğretmenlerimizle ilgili hem de Sivas'ımızda eğitim sisteminin biraz daha ileri gittiğini konuşuruz." değerlendirmesinde bulundu.
SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlerden oluşan heyeti makamında kabul etti. Sivas Valiliğinden yapılan...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlerden oluşan heyeti makamında kabul etti.

Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Gül, makamında Süleyman Demirel Ortaokulu, Şey Şamil İlkokulu ve Kadı Burhanettin İmam Hatip Ortaokulu'nda görev yapan öğretmenlerden oluşan heyetle bir araya geldi.

Ziyarette konuşan Gül, eğitim sisteminin iyi olmasının hayatın her alanına yansıdığını belirterek, "Eğitim sistemimizde sıkıntı varsa bu sefer de olumsuzluklar başlıyor. Türkiye'de eğitim sistemi her geçen gün daha iyiye gidiyor. Biz şuan Almanya'nın eğitime ayırdığı bütçeden daha fazlasını eğitime ayırıyoruz. Mevcut geldiğimiz yer bir öncekinden daha iyi. Hepinizin okuduğu okulları, sınıf başına düşen öğrenci sayılarını düşünün. Ben 59 kişilik sınıfta okudum. Eskiden ne kadar kapalı salon vardı, şimdi ne kadar var?" ifadelerini kullandı.

Sivas'ta 400 milyonun üzerinde eğitim yatırımı olduğunu kaydeden Gül, "Bunun 170 milyonu bitti. 230 milyon civarı da ya ihale edildi, ya projesi yapılıyor, ya inşaatı devam ediyor. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Bir sonraki Öğretmenler Günü'nde inşallah hem öğretmenlerimizle ilgili hem de Sivas'ımızda eğitim sisteminin biraz daha ileri gittiğini konuşuruz." değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.