pendik escort bayan
ak

"24 Haziran'dan Çok Ümitliyim"

Spor 27.04.2018 - 14:28, Güncelleme: 27.04.2018 - 14:28
 

"24 Haziran'dan Çok Ümitliyim"

Kolejli İş İnsanları Derneği Başkanı Çınar: - "Sonuç ne olursa olsun 24 Haziran için ben çok ümitliyim. Bu ülkenin gerçekten bir huzura ereceğini düşünüyorum"

ANKARA (AA) - Kolejli İş İnsanları Derneği Başkanı Hakan Çınar, sonucu ne olursa olsun 24 Haziran'daki Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinden çok ümitli olduğunu belirterek, "Bu ülkenin gerçekten bir huzura ereceğini düşünüyorum." dedi.Çınar, gazetecilerle bir araya geldiği toplantıda, hem Ankara, hem de ülke gündemindeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kolejli İş İnsanları Derneğinin 2009 yılında kurulduğunu anımsatan Çınar, derneğin 37'si kadın olmak üzere 200 üyesi bulunduğunu söyledi. Çınar, dernek üyelerinin çeşitli vesilelerle düzenlenen zirvelerde bir araya geldiğini ifade ederek, 2014 yılından bu yana söz konusu zirvelerin etkisiyle kolejli girişimciler arasında 10 milyon dolarlık iş hacmi oluştuğunu bildirdi. Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimlerine ilişkin görüşlerini de paylaşan Çınar, yatırımcıların seçim nedeniyle bekleme sürecine girdiğini dile getirdi.Seçimin erkene alınmasını ana muhalefet partisi dahil herkesin çok çabuk kabullendiğine dikkati çeken Çınar, "Sonuç ne olursa olsun 24 Haziran için ben çok ümitliyim. Bu ülkenin gerçekten bir huzura ereceğini düşünüyorum. Kişisel olarak huzura ereceğim. 24 Haziran'dan sonra ben çok mutlu bir Hakan Çınar haline geleceğim." diye konuştu. - "Ankara'nın cazibe merkezi olmasını hedefliyoruz"Çınar, Ankara'ya ilişkin de değerlendirmelerde bulunarak, başkentin bir cazibe merkezi haline getirilmesi gerektiğini vurguladı.Ankara'nın bilim, teknoloji ve sanat alanında büyük projelere imza atacak alanlara ihtiyaç duyduğunu anlatan Çınar, bu konuda kendilerine de çok büyük görevler düştüğünün altını çizdi. Çınar, Ankara'dan yurt dışına doğrudan uçuşların yeterli olmadığına işaret ederek, bu konuda özellikle büyükelçiliklerin beklentisi olduğunu söyledi. Başkentten doğrudan uçuşlar konusunda Türk Hava Yollarının çok istekli olmadığını belirten Çınar, şunları kaydetti: "Bu konunun fizibilitesi yapılmış, zaten maliyetleri karşılıyor. Ankara kabuğundan çıkmalı. Ankara sadece Anıtkabir ve Ankara Kalesi ziyaretiyle bitecek bir şehir olmamalı. Ankara'nın da İstanbul gibi bir cazibe merkezi olmasını hedefliyoruz."
Kolejli İş İnsanları Derneği Başkanı Çınar: - "Sonuç ne olursa olsun 24 Haziran için ben çok ümitliyim. Bu ülkenin gerçekten bir huzura ereceğini düşünüyorum"

ANKARA (AA) - Kolejli İş İnsanları Derneği Başkanı Hakan Çınar, sonucu ne olursa olsun 24 Haziran'daki Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinden çok ümitli olduğunu belirterek, "Bu ülkenin gerçekten bir huzura ereceğini düşünüyorum." dedi.

Çınar, gazetecilerle bir araya geldiği toplantıda, hem Ankara, hem de ülke gündemindeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kolejli İş İnsanları Derneğinin 2009 yılında kurulduğunu anımsatan Çınar, derneğin 37'si kadın olmak üzere 200 üyesi bulunduğunu söyledi.

Çınar, dernek üyelerinin çeşitli vesilelerle düzenlenen zirvelerde bir araya geldiğini ifade ederek, 2014 yılından bu yana söz konusu zirvelerin etkisiyle kolejli girişimciler arasında 10 milyon dolarlık iş hacmi oluştuğunu bildirdi.

Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimlerine ilişkin görüşlerini de paylaşan Çınar, yatırımcıların seçim nedeniyle bekleme sürecine girdiğini dile getirdi.

Seçimin erkene alınmasını ana muhalefet partisi dahil herkesin çok çabuk kabullendiğine dikkati çeken Çınar, "Sonuç ne olursa olsun 24 Haziran için ben çok ümitliyim. Bu ülkenin gerçekten bir huzura ereceğini düşünüyorum. Kişisel olarak huzura ereceğim. 24 Haziran'dan sonra ben çok mutlu bir Hakan Çınar haline geleceğim." diye konuştu.

- "Ankara'nın cazibe merkezi olmasını hedefliyoruz"

Çınar, Ankara'ya ilişkin de değerlendirmelerde bulunarak, başkentin bir cazibe merkezi haline getirilmesi gerektiğini vurguladı.

Ankara'nın bilim, teknoloji ve sanat alanında büyük projelere imza atacak alanlara ihtiyaç duyduğunu anlatan Çınar, bu konuda kendilerine de çok büyük görevler düştüğünün altını çizdi.

Çınar, Ankara'dan yurt dışına doğrudan uçuşların yeterli olmadığına işaret ederek, bu konuda özellikle büyükelçiliklerin beklentisi olduğunu söyledi.

Başkentten doğrudan uçuşlar konusunda Türk Hava Yollarının çok istekli olmadığını belirten Çınar, şunları kaydetti:

"Bu konunun fizibilitesi yapılmış, zaten maliyetleri karşılıyor. Ankara kabuğundan çıkmalı. Ankara sadece Anıtkabir ve Ankara Kalesi ziyaretiyle bitecek bir şehir olmamalı. Ankara'nın da İstanbul gibi bir cazibe merkezi olmasını hedefliyoruz."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.