pendik escort bayan
ak

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı'na Doğru

22.04.2018 - 12:28, Güncelleme: 22.04.2018 - 12:28
 

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı'na Doğru

KARAMAN (AA) - Karaman Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yücel Yaman, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj...

KARAMAN (AA) - Karaman Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yücel Yaman, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Yaman, mesajında, 23 Nisan 1920 tarihinin tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu belirtti.23 Nisan'ın Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak çocuklarımıza armağan edildiğinin altını çizen Yaman, şunları kaydetti:"98 yıldan bu yana, tüm dünya çocuklarıyla birlikte kutlanmaktadır. Geleceğimiz gençliğimizdir. Bizim en önemli görevimiz geleceğin teminatı olan çocuklara güzel bir gelecek bırakmaktır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle bu anlamlı günü dünya çocuklarına hediye eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milli mücadele kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyorum. Tüm halkımızın bayramını içtenlikle kutluyorum."
KARAMAN (AA) - Karaman Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yücel Yaman, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj...

KARAMAN (AA) - Karaman Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yücel Yaman, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yaman, mesajında, 23 Nisan 1920 tarihinin tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu belirtti.

23 Nisan'ın Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak çocuklarımıza armağan edildiğinin altını çizen Yaman, şunları kaydetti:

"98 yıldan bu yana, tüm dünya çocuklarıyla birlikte kutlanmaktadır. Geleceğimiz gençliğimizdir. Bizim en önemli görevimiz geleceğin teminatı olan çocuklara güzel bir gelecek bırakmaktır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle bu anlamlı günü dünya çocuklarına hediye eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milli mücadele kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyorum. Tüm halkımızın bayramını içtenlikle kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.