pendik escort bayan
ak

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı'na Doğru

22.04.2018 - 12:13, Güncelleme: 22.04.2018 - 12:13
 

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı'na Doğru

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Konuk,...

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Konuk, mesajında, 98 yıl önce milletimiz için tarihi dönemeçlerin en özellerinden biri olan meclisin açılış yıl dönümünü kutladıklarını belirtti.23 Nisan 1920’de toplanan o meclisin, önemli bir kısmı işgal altındaki Anadolu’dan, vatanın istiklalini ve istikbalini kurtarmak için tüm engellemelere rağmen millet iradesiyle seçilip Ankara’ya ulaşabilenlerin açtığı ve millet iradesinin vücut bulduğu meclis olduğunu ifade eden Konuk, şunları kaydetti:"O meclisin üyelerinin asaletini hatırlatmak, hatırdan asla ve kat’a çıkarmamak, unutmamak, unutturmamak ve o meclisin milletimize kazandırdıkları ile emanet bıraktığı değerlere sahip çıkmak bugünkü ve yarınki nesillerin mesuliyetindedir. Bizim çocuklarımızın tüm dünyadaki kardeşlerinden bir farkı vardır. Onlar, kendi geleceklerini de teminat altına alan egemenlik ruhunun asli mirasçılarıdırlar. Onlar adlarına bayram armağan edilen bir milletin evlatlarıdır. Ve onlar, adlarına armağan edilen bayramı paylaşmayı bilen, ev sahipliği yaparak tüm dünya çocuklarına çocuk masumiyeti ile barış ve kardeşlik havasını teneffüs ettirebilen ve geleceği bu temelde inşa edebilecek öncü nesillerdir. Bundan 98 yıl önce hayır dualarıyla açılan ve Türk milletinin tarihinde yeni bir dönem başlatan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum." AK Parti Karaman Milletvekili Recep şeker ise mesajında, 23 Nisan 1920 tarihinin, milli iradenin tecelligahı ve ulusal egemenliğimizin simgesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı, aziz milletimizin vatanına ve milli iradesine sahip çıktığı çok önemli bir gün olduğunu ifade etti. 23 Nisan'ın dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olduğunun altını çizen Şeker, şunları aktardı:"Bu Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğimiz olan çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzlarında yükseleceğine olan inancın bir ifadesidir. Bu duygu ve düşünceler ile geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten duygularımla kutlar, milli mücadelede emeği geçen tüm gazilerimizi, şehitlerimizi minnet, saygı ve rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun Allah hepsinden razı olsun."
KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Konuk,...

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Konuk, mesajında, 98 yıl önce milletimiz için tarihi dönemeçlerin en özellerinden biri olan meclisin açılış yıl dönümünü kutladıklarını belirtti.

23 Nisan 1920’de toplanan o meclisin, önemli bir kısmı işgal altındaki Anadolu’dan, vatanın istiklalini ve istikbalini kurtarmak için tüm engellemelere rağmen millet iradesiyle seçilip Ankara’ya ulaşabilenlerin açtığı ve millet iradesinin vücut bulduğu meclis olduğunu ifade eden Konuk, şunları kaydetti:

"O meclisin üyelerinin asaletini hatırlatmak, hatırdan asla ve kat’a çıkarmamak, unutmamak, unutturmamak ve o meclisin milletimize kazandırdıkları ile emanet bıraktığı değerlere sahip çıkmak bugünkü ve yarınki nesillerin mesuliyetindedir. Bizim çocuklarımızın tüm dünyadaki kardeşlerinden bir farkı vardır. Onlar, kendi geleceklerini de teminat altına alan egemenlik ruhunun asli mirasçılarıdırlar. Onlar adlarına bayram armağan edilen bir milletin evlatlarıdır. Ve onlar, adlarına armağan edilen bayramı paylaşmayı bilen, ev sahipliği yaparak tüm dünya çocuklarına çocuk masumiyeti ile barış ve kardeşlik havasını teneffüs ettirebilen ve geleceği bu temelde inşa edebilecek öncü nesillerdir. Bundan 98 yıl önce hayır dualarıyla açılan ve Türk milletinin tarihinde yeni bir dönem başlatan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum."

AK Parti Karaman Milletvekili Recep şeker ise mesajında, 23 Nisan 1920 tarihinin, milli iradenin tecelligahı ve ulusal egemenliğimizin simgesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı, aziz milletimizin vatanına ve milli iradesine sahip çıktığı çok önemli bir gün olduğunu ifade etti.

23 Nisan'ın dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olduğunun altını çizen Şeker, şunları aktardı:

"Bu Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğimiz olan çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzlarında yükseleceğine olan inancın bir ifadesidir. Bu duygu ve düşünceler ile geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten duygularımla kutlar, milli mücadelede emeği geçen tüm gazilerimizi, şehitlerimizi minnet, saygı ve rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun Allah hepsinden razı olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.