pendik escort bayan
ak

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı'na Doğru

20.04.2018 - 16:28, Güncelleme: 20.04.2018 - 16:28
 

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı'na Doğru

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Yerköy ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla öğrenciler makam koltuklarına oturdu.Yerköy Kaymakamı...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Yerköy ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla öğrenciler makam koltuklarına oturdu.Yerköy Kaymakamı Tuncay Dursun, makamını Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Begüm Ecem Çakır'a bıraktı. Çakır, Kaymakam Dursun ile ilçe ve köylerin sorunlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.Çakır, okullarda eksik olan spor malzemelerinin tamamlanması ve ilçe kütüphanesinin daha kullanışlı hale getirilmesi için talimat verdi. Çakır'ın talimatlarını not alan Kaymakam Tuncay Dursun, öğrencilerin yapmış oldukları ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirterek, "Bu anlamlı günde ulu önder Atatürk'ün çocuklarımıza armağan ettiği günde ziyaretinizden dolayı çok memnun oldum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nızı kutluyorum. Kaymakamlık görevini üstlenen Begüm Ecem Çakır'ın talimatları için gerekli işlemler başlatılacaktır." dedi.
YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Yerköy ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla öğrenciler makam koltuklarına oturdu.Yerköy Kaymakamı...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Yerköy ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla öğrenciler makam koltuklarına oturdu.

Yerköy Kaymakamı Tuncay Dursun, makamını Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Begüm Ecem Çakır'a bıraktı. Çakır, Kaymakam Dursun ile ilçe ve köylerin sorunlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Çakır, okullarda eksik olan spor malzemelerinin tamamlanması ve ilçe kütüphanesinin daha kullanışlı hale getirilmesi için talimat verdi.

Çakır'ın talimatlarını not alan Kaymakam Tuncay Dursun, öğrencilerin yapmış oldukları ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirterek, "Bu anlamlı günde ulu önder Atatürk'ün çocuklarımıza armağan ettiği günde ziyaretinizden dolayı çok memnun oldum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nızı kutluyorum. Kaymakamlık görevini üstlenen Begüm Ecem Çakır'ın talimatları için gerekli işlemler başlatılacaktır." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.