pendik escort bayan
ak

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

22.04.2018 - 11:13, Güncelleme: 22.04.2018 - 11:13
 

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik mesaj yayımladı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Kamçı, mesajında, milletin iradesini ve ulusal egemenliği temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 98. yıl dönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamanın mutluluğu içerisinde olduklarını ifade etti. Milletin huzuru ve refahı, ülkenin gücü ve kalkınmışlığı için gelecek güzel günleri kucaklayacak olan çocukların sağlıklı, eğitimli, mutlu ve en önemlisi hür olarak hayatlarını idame ettirmelerinin herkesin en büyük arzusu olduğunu vurgulayan Kamçı, mesajında şunlara yer verdi:"İnanıyorum ki çocuklarımız yakın bir gelecekte ülkemizin yönetiminde söz sahibi olarak aziz milletimizin ufuklarını aydınlatacaklar, güçlü Türkiye'yi omuzlarında yükseltecekler ve tüm dünyanın özlediği barış ve kardeşliğin tesisi için tereddüt göstermeksizin çaba sarf edeceklerdir. Sevgili çocuklar, hayatınızın her aşamasında ülkemiz ve milletimizin huzuru ve refahı için çalışmalısınız. Sizlere düşen en büyük görev, bilime ve gelişen teknolojiye açık, okuyan, sorgulayan, araştıran ve düşündüklerini düzgün bir şekilde ifade edebilen, dürüst, çalışkan ve başarılı bireyler olabilmektir. Ancak bu şekilde ecdadımızın destanlar yazarak elde ettiği Türkiye Cumhuriyeti'ni gelecek nesillere daha güçlü bir şekilde taşıyabilirsiniz."Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik ise mesajında, milli iradenin ülkenin en büyük gücü olduğunu ve bu gücü ellerinden almak isteyenlerle dün olduğu gibi yarın da aynı kararlılıkla mücadele etmeye devam edeceklerini kaydetti.Ulusun gücünü test etme gafletine düşenlerin tarihin her döneminde hak ettikleri cevabı aldıklarını belirten Çelik, "Bu millet gerektiği zaman hainlerin karşısına Erciyes Dağı gibi çıkar ve hiçbir haine geçit vermez. Bunu vatanın dört bir yanının işgal edildiği dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni kurarak milli iradeyi şahlandıran atalarımız göstermiştir. Bugün de milli irademize kast edenlerle aynı kararlılıkla mücadele ediyoruz. Demokrasiye ve milli iradeye sahip çıktıkça devletimiz ilelebet payidar kalmaya devam edecektir." ifadelerini kullandı. Bugünkü nesiller için en önemli görevin geleceğin teminatı olan çocuklara güzel bir gelecek bırakmak olduğunu aktaran Çelik, bu doğrultuda büyük bir gayretle çalıştıklarını ifade etti.İnsana yatırımı tüm yatırımların önünde tuttuklarını ve özellikle çocukların çok daha donanımlı olmaları için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirten Çelik, "İnanıyorum ki gösterdiğimiz bu gayretler bizleri çok daha güzel bir geleceğe taşıyacak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle bu anlamlı günü dünya çocuklarına hediye eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milli mücadele kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyorum. Tüm halkımızın bayramını içtenlikle kutluyorum." açıklamasında bulundu.
Kayseri Valisi Süleyman Kamçı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik mesaj yayımladı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Kamçı, mesajında, milletin iradesini ve ulusal egemenliği temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 98. yıl dönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamanın mutluluğu içerisinde olduklarını ifade etti.

Milletin huzuru ve refahı, ülkenin gücü ve kalkınmışlığı için gelecek güzel günleri kucaklayacak olan çocukların sağlıklı, eğitimli, mutlu ve en önemlisi hür olarak hayatlarını idame ettirmelerinin herkesin en büyük arzusu olduğunu vurgulayan Kamçı, mesajında şunlara yer verdi:

"İnanıyorum ki çocuklarımız yakın bir gelecekte ülkemizin yönetiminde söz sahibi olarak aziz milletimizin ufuklarını aydınlatacaklar, güçlü Türkiye'yi omuzlarında yükseltecekler ve tüm dünyanın özlediği barış ve kardeşliğin tesisi için tereddüt göstermeksizin çaba sarf edeceklerdir. Sevgili çocuklar, hayatınızın her aşamasında ülkemiz ve milletimizin huzuru ve refahı için çalışmalısınız. Sizlere düşen en büyük görev, bilime ve gelişen teknolojiye açık, okuyan, sorgulayan, araştıran ve düşündüklerini düzgün bir şekilde ifade edebilen, dürüst, çalışkan ve başarılı bireyler olabilmektir. Ancak bu şekilde ecdadımızın destanlar yazarak elde ettiği Türkiye Cumhuriyeti'ni gelecek nesillere daha güçlü bir şekilde taşıyabilirsiniz."

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik ise mesajında, milli iradenin ülkenin en büyük gücü olduğunu ve bu gücü ellerinden almak isteyenlerle dün olduğu gibi yarın da aynı kararlılıkla mücadele etmeye devam edeceklerini kaydetti.

Ulusun gücünü test etme gafletine düşenlerin tarihin her döneminde hak ettikleri cevabı aldıklarını belirten Çelik, "Bu millet gerektiği zaman hainlerin karşısına Erciyes Dağı gibi çıkar ve hiçbir haine geçit vermez. Bunu vatanın dört bir yanının işgal edildiği dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni kurarak milli iradeyi şahlandıran atalarımız göstermiştir. Bugün de milli irademize kast edenlerle aynı kararlılıkla mücadele ediyoruz. Demokrasiye ve milli iradeye sahip çıktıkça devletimiz ilelebet payidar kalmaya devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Bugünkü nesiller için en önemli görevin geleceğin teminatı olan çocuklara güzel bir gelecek bırakmak olduğunu aktaran Çelik, bu doğrultuda büyük bir gayretle çalıştıklarını ifade etti.

İnsana yatırımı tüm yatırımların önünde tuttuklarını ve özellikle çocukların çok daha donanımlı olmaları için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirten Çelik, "İnanıyorum ki gösterdiğimiz bu gayretler bizleri çok daha güzel bir geleceğe taşıyacak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle bu anlamlı günü dünya çocuklarına hediye eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milli mücadele kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyorum. Tüm halkımızın bayramını içtenlikle kutluyorum." açıklamasında bulundu.






Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.