pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

20.04.2018 - 16:48, Güncelleme: 20.04.2018 - 16:48
 

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Vali Vekili Adnan Kayık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Kayık, mesajında, TBMM'nin...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Vali Vekili Adnan Kayık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Kayık, mesajında, TBMM'nin açılışının 98. yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı milletçe kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşandıklarını belirtti.Ulusal egemenliğin tescillendiği 23 Nisan gününü, cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türkiye'nin geleceği olarak gördüğü, saflığın ve masumluğun timsali olan Türk çocuklarına bayram olarak armağan ettiğini vurgulayan Kayık, şunları kaydetti:"Günümüzde dünya çocukları ile birlikte kutlanmaya başlanan ve evrensel bir bayram haline gelen 23 Nisan'da, sevincimizi ve coşkumuzu dili, rengi, kültürü farklı ancak aydınlık yürekleriyle ışık ve neşe saçan dünya çocukları ile birlikte paylaşma imkanı bulmaktayız. Gelecekte ülkemizin sorumluluğunu devralacak çocuklarımızın kaliteli bir eğitimle arzu ettiği mesleklere sahip olması, ilim ve teknolojinin öncülüğünde, manevi değerlerimizi sahiplenen milli ideallerimizi yücelten bir anlayışla yetişmesi en büyük arzumuzdur. İnanıyorum ki bugünün çocukları, ileride çok daha müreffeh bir Türkiye'yi inşa edecek, insanlık olarak büyük ihtiyaç duyduğumuz dünya barışına önemli katkılar sağlayacaklardır."Kayık, Türk ve dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı içtenlikle kutladığın belirtti.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Vali Vekili Adnan Kayık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Kayık, mesajında, TBMM'nin...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Vali Vekili Adnan Kayık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kayık, mesajında, TBMM'nin açılışının 98. yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı milletçe kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşandıklarını belirtti.

Ulusal egemenliğin tescillendiği 23 Nisan gününü, cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türkiye'nin geleceği olarak gördüğü, saflığın ve masumluğun timsali olan Türk çocuklarına bayram olarak armağan ettiğini vurgulayan Kayık, şunları kaydetti:

"Günümüzde dünya çocukları ile birlikte kutlanmaya başlanan ve evrensel bir bayram haline gelen 23 Nisan'da, sevincimizi ve coşkumuzu dili, rengi, kültürü farklı ancak aydınlık yürekleriyle ışık ve neşe saçan dünya çocukları ile birlikte paylaşma imkanı bulmaktayız. Gelecekte ülkemizin sorumluluğunu devralacak çocuklarımızın kaliteli bir eğitimle arzu ettiği mesleklere sahip olması, ilim ve teknolojinin öncülüğünde, manevi değerlerimizi sahiplenen milli ideallerimizi yücelten bir anlayışla yetişmesi en büyük arzumuzdur. İnanıyorum ki bugünün çocukları, ileride çok daha müreffeh bir Türkiye'yi inşa edecek, insanlık olarak büyük ihtiyaç duyduğumuz dünya barışına önemli katkılar sağlayacaklardır."

Kayık, Türk ve dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı içtenlikle kutladığın belirtti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.