pendik escort bayan
ak

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

22.04.2019 - 12:03, Güncelleme: 22.04.2019 - 12:03
 

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Fahri Meral, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolaysıyla mesaj yayınladı.Meral, mesajında, Türkiye Büyük Millet...

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Fahri Meral, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolaysıyla mesaj yayınladı.Meral, mesajında, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 99. yıl dönümü ile Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamanın onuru ve mutluluğu içerisinde olduğunu belirtti.Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin gücünü milletten alan, milletin egemenliğine dayalı Cumhuriyetin kurulmasında, milletin muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma yürüyüşünde, büyük bir görev üstlenerek tarihteki hak ettiği saygın yerini aldığını ifade eden Meral, şunları kaydetti:"Sevgili çocuklar sizler de milletimizin gelecekte gelişmiş toplumlar arasında söz sahibi olması, çağdaş medeniyetler seviyesini yakalaması, büyük ve güçlü Türkiye idealini gerçekleştirebilmesi için daha çok çalışacak ve en güzel şekilde kendinizi yetiştireceksiniz. Biz sizlerle geleceğe daha sağlam adımlarla yürüyeceğiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın, tüm dünya çocukları arasında sevgi bağlarını güçlendirmesini, onları kardeşlik duyguları ile bir araya getirmesini ve dünya barışına katkı sağlamasını temenni ediyorum."
KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Fahri Meral, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolaysıyla mesaj yayınladı.Meral, mesajında, Türkiye Büyük Millet...

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Fahri Meral, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolaysıyla mesaj yayınladı.

Meral, mesajında, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 99. yıl dönümü ile Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamanın onuru ve mutluluğu içerisinde olduğunu belirtti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin gücünü milletten alan, milletin egemenliğine dayalı Cumhuriyetin kurulmasında, milletin muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma yürüyüşünde, büyük bir görev üstlenerek tarihteki hak ettiği saygın yerini aldığını ifade eden Meral, şunları kaydetti:

"Sevgili çocuklar sizler de milletimizin gelecekte gelişmiş toplumlar arasında söz sahibi olması, çağdaş medeniyetler seviyesini yakalaması, büyük ve güçlü Türkiye idealini gerçekleştirebilmesi için daha çok çalışacak ve en güzel şekilde kendinizi yetiştireceksiniz. Biz sizlerle geleceğe daha sağlam adımlarla yürüyeceğiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın, tüm dünya çocukları arasında sevgi bağlarını güçlendirmesini, onları kardeşlik duyguları ile bir araya getirmesini ve dünya barışına katkı sağlamasını temenni ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.