pendik escort bayan
ak

22. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali Tanıtım Toplantısı

Siyaset 03.05.2019 - 20:23, Güncelleme: 03.05.2019 - 20:23
 

22. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali Tanıtım Toplantısı

ANKARA (AA) - Başkent'te 23-30 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek 22. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivalinin tanıtım toplantısı yapıldı.Uçan...

ANKARA (AA) - Başkent'te 23-30 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek 22. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivalinin tanıtım toplantısı yapıldı.Uçan Süpürge Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Sündüz Haşar, Kuğulu Park'ta düzenlenen ve çok sayıda kadın sinema severlerin katıldığı tanıtım etkinliğinde yaptığı konuşmada, bu yıl 1721 film arasında 140 seçkiden oluşan bir liste yaptıklarını, bunun 22 yıllık zaman diliminde bir rekor olduğunu söyledi.Dünyanın farklı yerlerinde çekilmiş yeni filmleri festivalde göstereceklerini ifade Haşar, seçilen filmler arasında ödül alanları festival sonunda açıklayacaklarını belirtti. Haşar, dünyada göçmenlik sorunu olduğuna işaret ederek, "Bu yıl festivalimizde göçmenlik koca bir başlık olarak öne plana çıktı. Biz kadınların bu soruna bakış açısını öne çıkarmak için 'yersiz yurtsuz' kategorisiyle bu soruna değindik." dedi.Program festival ekibinin düzenlediği konserin ardından sona erdi.
ANKARA (AA) - Başkent'te 23-30 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek 22. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivalinin tanıtım toplantısı yapıldı.Uçan...

ANKARA (AA) - Başkent'te 23-30 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek 22. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivalinin tanıtım toplantısı yapıldı.

Uçan Süpürge Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Sündüz Haşar, Kuğulu Park'ta düzenlenen ve çok sayıda kadın sinema severlerin katıldığı tanıtım etkinliğinde yaptığı konuşmada, bu yıl 1721 film arasında 140 seçkiden oluşan bir liste yaptıklarını, bunun 22 yıllık zaman diliminde bir rekor olduğunu söyledi.

Dünyanın farklı yerlerinde çekilmiş yeni filmleri festivalde göstereceklerini ifade Haşar, seçilen filmler arasında ödül alanları festival sonunda açıklayacaklarını belirtti.

Haşar, dünyada göçmenlik sorunu olduğuna işaret ederek, "Bu yıl festivalimizde göçmenlik koca bir başlık olarak öne plana çıktı. Biz kadınların bu soruna bakış açısını öne çıkarmak için 'yersiz yurtsuz' kategorisiyle bu soruna değindik." dedi.

Program festival ekibinin düzenlediği konserin ardından sona erdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.