pendik escort bayan
ak

2019 Cev Kar Voleybolu Avrupa Turu

13.01.2019 - 16:03, Güncelleme: 13.01.2019 - 16:03
 

2019 Cev Kar Voleybolu Avrupa Turu

Kadınlarda Motrich Olga, Volodarskaya Evgeniya ve Syrtseva Ekaterina, erkeklerde ise Daianov Ruslan, Kramerenko Aleksander, Myskiv Taras'dan oluşan Rus takımları birinci oldu

KAYSERİ (AA) - 2019 Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Kar Voleybolu Avrupa Turu'nun ikinci etabı Erciyes'te tamamlandı. Erciyes Kayak Merkezi'nde gerçekleştirilen organizasyona katılan sporcular, kadınlar ve erkekler kategorisinde mücadele etti. Kadınlarda Motrich Olga, Volodarskaya Evgeniya ve Syrtseva Ekaterina, erkeklerde ise Daianov Ruslan, Kramerenko Aleksander, Myskiv Taras'dan oluşan Rus takımları birinci oldu. Birinci olan sporculara madalyalarını Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahit Cıngı, kupalarını ise Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş verdi.
Kadınlarda Motrich Olga, Volodarskaya Evgeniya ve Syrtseva Ekaterina, erkeklerde ise Daianov Ruslan, Kramerenko Aleksander, Myskiv Taras'dan oluşan Rus takımları birinci oldu

KAYSERİ (AA) - 2019 Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Kar Voleybolu Avrupa Turu'nun ikinci etabı Erciyes'te tamamlandı.

Erciyes Kayak Merkezi'nde gerçekleştirilen organizasyona katılan sporcular, kadınlar ve erkekler kategorisinde mücadele etti.

Kadınlarda Motrich Olga, Volodarskaya Evgeniya ve Syrtseva Ekaterina, erkeklerde ise Daianov Ruslan, Kramerenko Aleksander, Myskiv Taras'dan oluşan Rus takımları birinci oldu.

Birinci olan sporculara madalyalarını Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahit Cıngı, kupalarını ise Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.