pendik escort bayan
ak

2018 Yılı Çankırı İçin Farkındalık Yılı Olacak

11.12.2017 - 15:28, Güncelleme: 11.12.2017 - 15:28
 

2018 Yılı Çankırı İçin Farkındalık Yılı Olacak

Belediye Başkanı Dinç: "Önümüzdeki yılı '2018 Çankırı Farkındalık Yılı' olarak ilan ediyoruz. Şehrin plakasının 18 olmasından dolayı 2018 yılını Çankırı için avantaja çevirmek istiyoruz"

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı'nın plaka kodundan esinlenerek 2018 yılını "Çankırı Farkındalık Yılı" olarak ilan etti.Başkan Dinç, Belediye Hizmet Binası toplantı salonunda yaptığı basın açıklamasında, 2018 yılının Çankırı için yeni başlangıçların yılı olacağını söyledi.Çankırı'nın bir dünya kenti olması ve Çankırı'yı dünyaya tanıtma yönünde ciddi etkinlikler yapılması gerektiğini belirten Dinç, "Önümüzdeki yılı '2018 Çankırı Farkındalık Yılı' olarak ilan ediyoruz. Şehrin plakasının 18 olmasından dolayı 2018 yılını Çankırı için avantaja çevirmek istiyoruz." diye konuştu.Böyle bir tarihin bin yılda bir geldiğini anlatan Dinç, şunları kaydetti:"Dünyanın neresinde bir Çankırılı varsa harekete geçmeli ve 2018 yılında Çankırı için etkinlikler yapılmalı. Türkiye’de ve dünyada Çankırı için farkındalık yılı olmalı. Tüm kamu kurum ve kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve eğitim camiasıyla da konu ile ilgili görüşeceğiz."
Belediye Başkanı Dinç: "Önümüzdeki yılı '2018 Çankırı Farkındalık Yılı' olarak ilan ediyoruz. Şehrin plakasının 18 olmasından dolayı 2018 yılını Çankırı için avantaja çevirmek istiyoruz"

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı'nın plaka kodundan esinlenerek 2018 yılını "Çankırı Farkındalık Yılı" olarak ilan etti.

Başkan Dinç, Belediye Hizmet Binası toplantı salonunda yaptığı basın açıklamasında, 2018 yılının Çankırı için yeni başlangıçların yılı olacağını söyledi.

Çankırı'nın bir dünya kenti olması ve Çankırı'yı dünyaya tanıtma yönünde ciddi etkinlikler yapılması gerektiğini belirten Dinç, "Önümüzdeki yılı '2018 Çankırı Farkındalık Yılı' olarak ilan ediyoruz. Şehrin plakasının 18 olmasından dolayı 2018 yılını Çankırı için avantaja çevirmek istiyoruz." diye konuştu.

Böyle bir tarihin bin yılda bir geldiğini anlatan Dinç, şunları kaydetti:

"Dünyanın neresinde bir Çankırılı varsa harekete geçmeli ve 2018 yılında Çankırı için etkinlikler yapılmalı. Türkiye’de ve dünyada Çankırı için farkındalık yılı olmalı. Tüm kamu kurum ve kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve eğitim camiasıyla da konu ile ilgili görüşeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.