pendik escort bayan
ak

"2017'de Sincan Yeniden Şekillenecek"

Siyaset 13.01.2017 - 09:03, Güncelleme: 13.01.2017 - 09:03
 

"2017'de Sincan Yeniden Şekillenecek"

Sincan Belediye Başkanı Tuna:- "Sincan Belediyesi olarak 2017 yılında birbirinden önemli yatırımları hayata geçireceğiz. Sosyal ve kültürel alanda pek çok çalışmanın planlandığı, en önemlisi de vatandaşların talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda şekillen

ANKARA (AA) - KÜBRA AĞAÇYETİŞTİREN- Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, 2017'ye ilişkin yeni projelerin başlayacağını belirterek, "Sincan Belediyesi olarak 2017 yılında birbirinden önemli yatırımları hayata geçireceğiz. Sosyal ve kültürel alanda pek çok çalışmanın planlandığı, en önemlisi de vatandaşların talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda şekillenen proje ve hizmetlerimiz yeni yılla birlikte başlayacak." dedi.Tuna, AA muhabirine 2017'de başlayacak projeler hakkında bilgi verdi. Sağlık, eğitim, kültür ve spor alanlarında birçok alandaki yatırımın ilk adımlarını atacaklarını kaydeden Tuna, "Sağlık Bakanlığının hastane, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının banliyö tren hattı, Gençlik ve Spor Bakanlığının stadyum projelerinin yanı sıra Sincan Belediyesi de yepyeni bir kültür ve kongre sarayı, kent meydanı ve Sincan Arena isimli bir spor salonu projesine imza atacak." diye konuştu.Bu yıl inşa edilecek kültür ve kongre sarayı, kent meydanı ve Sincan Arena projeleri ile Sincan'ın yeniden şekilleneceğini belirten Tuna, Sincan'ı daha modern bir geleceğe taşımak için tüm kişi ve kurumların ellerinden gelen gayreti gösterdiğini belirtti.Vatandaşların talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda şekillenen proje ve hizmetlerin yeni yılda başlayacağının altını çizen Tuna, çeşitli kültürel ve sportif organizasyonlara ev sahipliği yapması planlanan Sincan Arena'nın inşasına 2017'de başlanacağını belirtti.Ankara'nın önemli spor tesislerinden biri olacak Sincan Arena'nın 2 bin 500 kişilik kapasitesiyle Gökçek Mahallesi'nde yükseleceğini kaydeden Tuna, tesiste salon futbolunun yanı sıra basketbol, voleybol, hokey ve hentbol gibi diğer salon sporlarının da yapılabileceğini aktardı.Tuna, yatırımlarla Sincan'ın değişeceğini belirterek, şöyle devam etti:"Sincan Arena sadece spor aktiviteleri için kullanılan bir tesis değil, sosyal yaşamın bir parçası olarak da şehre hizmet verecek. Sincan Arena, Sincan Belediyesinin çeşitli kültürel ve sportif organizasyonlarına da ev sahipliği yapacak. Gençlik ve Spor Bakanlığının Osmanlı Mahallesi'nde bulunan Şahintepesi'ne kuracağı şehir stadı, kapalı spor salonu ve yüzme havuzu proje hazırlıklarında da sona gelindi. Proje için 2017 yılında ilk adım atılacak. Hedefimiz, en doğruyu, en güzeli vatandaşımızın da talep ve ihtiyaçları doğrultusunda gerçekleştirmek. Sincanlı vatandaşlarımız her türlü güzelliğe ve hizmete layık."Fatih bölgesinde, bir kongre ve kültür sarayının da hazırlanacağını anımsatan Tuna, "Fatih Tuğra anıtının hemen arkasında yer alacak kültür kongre sarayı 30 bin metrekarelik kapalı alana sahip olacak. Dörde bölünebilecek yapıda 2 bin 100 kişilik bir konferans salonunun yanı sıra Tuğra Kongre ve Kültür Sarayında hobi ve meslek kurslarının verileceği salonlar da yer alacak." ifadelerini kullandı.
Sincan Belediye Başkanı Tuna:- "Sincan Belediyesi olarak 2017 yılında birbirinden önemli yatırımları hayata geçireceğiz. Sosyal ve kültürel alanda pek çok çalışmanın planlandığı, en önemlisi de vatandaşların talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda şekillen

ANKARA (AA) - KÜBRA AĞAÇYETİŞTİREN- Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, 2017'ye ilişkin yeni projelerin başlayacağını belirterek, "Sincan Belediyesi olarak 2017 yılında birbirinden önemli yatırımları hayata geçireceğiz. Sosyal ve kültürel alanda pek çok çalışmanın planlandığı, en önemlisi de vatandaşların talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda şekillenen proje ve hizmetlerimiz yeni yılla birlikte başlayacak." dedi.

Tuna, AA muhabirine 2017'de başlayacak projeler hakkında bilgi verdi. Sağlık, eğitim, kültür ve spor alanlarında birçok alandaki yatırımın ilk adımlarını atacaklarını kaydeden Tuna, "Sağlık Bakanlığının hastane, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının banliyö tren hattı, Gençlik ve Spor Bakanlığının stadyum projelerinin yanı sıra Sincan Belediyesi de yepyeni bir kültür ve kongre sarayı, kent meydanı ve Sincan Arena isimli bir spor salonu projesine imza atacak." diye konuştu.

Bu yıl inşa edilecek kültür ve kongre sarayı, kent meydanı ve Sincan Arena projeleri ile Sincan'ın yeniden şekilleneceğini belirten Tuna, Sincan'ı daha modern bir geleceğe taşımak için tüm kişi ve kurumların ellerinden gelen gayreti gösterdiğini belirtti.

Vatandaşların talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda şekillenen proje ve hizmetlerin yeni yılda başlayacağının altını çizen Tuna, çeşitli kültürel ve sportif organizasyonlara ev sahipliği yapması planlanan Sincan Arena'nın inşasına 2017'de başlanacağını belirtti.

Ankara'nın önemli spor tesislerinden biri olacak Sincan Arena'nın 2 bin 500 kişilik kapasitesiyle Gökçek Mahallesi'nde yükseleceğini kaydeden Tuna, tesiste salon futbolunun yanı sıra basketbol, voleybol, hokey ve hentbol gibi diğer salon sporlarının da yapılabileceğini aktardı.

Tuna, yatırımlarla Sincan'ın değişeceğini belirterek, şöyle devam etti:

"Sincan Arena sadece spor aktiviteleri için kullanılan bir tesis değil, sosyal yaşamın bir parçası olarak da şehre hizmet verecek. Sincan Arena, Sincan Belediyesinin çeşitli kültürel ve sportif organizasyonlarına da ev sahipliği yapacak. Gençlik ve Spor Bakanlığının Osmanlı Mahallesi'nde bulunan Şahintepesi'ne kuracağı şehir stadı, kapalı spor salonu ve yüzme havuzu proje hazırlıklarında da sona gelindi. Proje için 2017 yılında ilk adım atılacak. Hedefimiz, en doğruyu, en güzeli vatandaşımızın da talep ve ihtiyaçları doğrultusunda gerçekleştirmek. Sincanlı vatandaşlarımız her türlü güzelliğe ve hizmete layık."

Fatih bölgesinde, bir kongre ve kültür sarayının da hazırlanacağını anımsatan Tuna, "Fatih Tuğra anıtının hemen arkasında yer alacak kültür kongre sarayı 30 bin metrekarelik kapalı alana sahip olacak. Dörde bölünebilecek yapıda 2 bin 100 kişilik bir konferans salonunun yanı sıra Tuğra Kongre ve Kültür Sarayında hobi ve meslek kurslarının verileceği salonlar da yer alacak." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.