pendik escort bayan
ak

2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları

27.07.2017 - 09:43, Güncelleme: 27.07.2017 - 09:43
 

2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları

KAYSERİ (AA) - Kayserili işitme engelli sporcu Aslıhan Savan, 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları'nda pommse dalında Türkiye'yi temsil edecek. Kayseri Melikgazi...

KAYSERİ (AA) - Kayserili işitme engelli sporcu Aslıhan Savan, 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları'nda pommse dalında Türkiye'yi temsil edecek. Kayseri Melikgazi Belediyesi Tınaztepe Sosyal Tesisleri altyapısından yetişen Savan, 28 Temmuz günü ay-yıldızlı bayrağı göndere çekebilmek için mindere çıkacak. Eski Avrupa Şampiyonu Milli Takım Antrenörü Yavuz Sayan, konuyla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, Aslıhan Savan'ın bu organizasyon için çok emek verdiğini belirterek, bunun karşılığını alacağına inandığını söyledi. Her sporcunun en büyük hayalinin ülkesinin bayrağını organizasyonlarda en üst seviyede dalgalandırmak olduğunu vurgulayan Sayan, "Aslıhan bu büyük organizasyonda Kayserimiz ve ülkemiz adına büyük bir başarıya imza atmak için tatemiye çıkacak ve ter dökecek. Aslıhan bizi en iyi şekilde temsil ederek bayrağımız göndere çektirip İstiklal Marşımızı okutacaktır. Buna inancımızı tamdır." dedi. Sayan, ayrıca hazırlanma sürecinde kendilerinden desteğini esirgemeyen, Melikgazi Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç, başkan yardımcıları Yüksel Kahraman ve Serdar Öztürk ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayhan Aslan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'ye teşekkür etti.
KAYSERİ (AA) - Kayserili işitme engelli sporcu Aslıhan Savan, 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları'nda pommse dalında Türkiye'yi temsil edecek. Kayseri Melikgazi...

KAYSERİ (AA) - Kayserili işitme engelli sporcu Aslıhan Savan, 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları'nda pommse dalında Türkiye'yi temsil edecek.

Kayseri Melikgazi Belediyesi Tınaztepe Sosyal Tesisleri altyapısından yetişen Savan, 28 Temmuz günü ay-yıldızlı bayrağı göndere çekebilmek için mindere çıkacak.

Eski Avrupa Şampiyonu Milli Takım Antrenörü Yavuz Sayan, konuyla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, Aslıhan Savan'ın bu organizasyon için çok emek verdiğini belirterek, bunun karşılığını alacağına inandığını söyledi.

Her sporcunun en büyük hayalinin ülkesinin bayrağını organizasyonlarda en üst seviyede dalgalandırmak olduğunu vurgulayan Sayan, "Aslıhan bu büyük organizasyonda Kayserimiz ve ülkemiz adına büyük bir başarıya imza atmak için tatemiye çıkacak ve ter dökecek. Aslıhan bizi en iyi şekilde temsil ederek bayrağımız göndere çektirip İstiklal Marşımızı okutacaktır. Buna inancımızı tamdır." dedi.

Sayan, ayrıca hazırlanma sürecinde kendilerinden desteğini esirgemeyen, Melikgazi Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç, başkan yardımcıları Yüksel Kahraman ve Serdar Öztürk ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayhan Aslan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'ye teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.