pendik escort bayan
ak

2 Liralık Otopark Ücretini Mektupla Gönderip Ödedi

26.04.2018 - 11:53, Güncelleme: 26.04.2018 - 11:53
 

2 Liralık Otopark Ücretini Mektupla Gönderip Ödedi

NEVŞEHİR (AA) - Kastamonu'dan ailesiyle birlikte geçen sene Nevşehir'e gelerek Kapadokya bölgesinin tarihi ve turistik yerlerini ziyaret eden Mehmet Bakır...

NEVŞEHİR (AA) - Kastamonu'dan ailesiyle birlikte geçen sene Nevşehir'e gelerek Kapadokya bölgesinin tarihi ve turistik yerlerini ziyaret eden Mehmet Bakır adlı vatandaş, gezisi sırasında görevliyi bulamadığı için ödeyemediği araç park ücretini, yazdığı dilekçe ile birlikte Nevşehir Belediyesine gönderdi.Kastamonu ili İnönü Mahallesi'nde ikamet eden Bakır, belediyeye gönderdiği dilekçe mektubunda 2017 yılı yaz döneminde tatil için geldiği kentte, aracını bir süreliğine otoparka bıraktığını, aracını aldığında ise görevli ile karşılaşmadığı için ücretini ödeyemeden alandan ayrılmak durumunda kaldığını aktardı.Bakır, gönderdiği mektuba, 2 lira bedelli otopark fişi ile ücretin artmış olabileceği düşüncesiyle 10 liralık banknot koyduğunu yazdı.Bakır’ın, gönderdiği dilekçesinde şu ifadelere yer verdiği görüldü:"2017 yılı yaz ayında Kapadokya bölgesine ailemle yapmış olduğum seyahatte, ilinize de misafir olmuştuk. Bu seyahatimde Nevşehir merkezde aracımı yol kenarına park etmiştim. Bir saatten fazla kaldığımı biliyorum, geri döndüğümde aracın camında otopark ücretine ait ekte sunduğum bilet bulunmaktaydı. Park ücretini ödemek için görevliyi aradım, ancak bulamadım ve ücret ödemeden hareket etmek zorunda kaldım. Belediyenize olan bu borcumu bu şekilde ödemek istiyorum. Ekte sunduğum ücretin kabulünü arz ederim."Belediye yetkilileri, dilekçenin işleme alınarak gereğinin yapılacağını bildirdi.
NEVŞEHİR (AA) - Kastamonu'dan ailesiyle birlikte geçen sene Nevşehir'e gelerek Kapadokya bölgesinin tarihi ve turistik yerlerini ziyaret eden Mehmet Bakır...

NEVŞEHİR (AA) - Kastamonu'dan ailesiyle birlikte geçen sene Nevşehir'e gelerek Kapadokya bölgesinin tarihi ve turistik yerlerini ziyaret eden Mehmet Bakır adlı vatandaş, gezisi sırasında görevliyi bulamadığı için ödeyemediği araç park ücretini, yazdığı dilekçe ile birlikte Nevşehir Belediyesine gönderdi.

Kastamonu ili İnönü Mahallesi'nde ikamet eden Bakır, belediyeye gönderdiği dilekçe mektubunda 2017 yılı yaz döneminde tatil için geldiği kentte, aracını bir süreliğine otoparka bıraktığını, aracını aldığında ise görevli ile karşılaşmadığı için ücretini ödeyemeden alandan ayrılmak durumunda kaldığını aktardı.

Bakır, gönderdiği mektuba, 2 lira bedelli otopark fişi ile ücretin artmış olabileceği düşüncesiyle 10 liralık banknot koyduğunu yazdı.

Bakır’ın, gönderdiği dilekçesinde şu ifadelere yer verdiği görüldü:

"2017 yılı yaz ayında Kapadokya bölgesine ailemle yapmış olduğum seyahatte, ilinize de misafir olmuştuk. Bu seyahatimde Nevşehir merkezde aracımı yol kenarına park etmiştim. Bir saatten fazla kaldığımı biliyorum, geri döndüğümde aracın camında otopark ücretine ait ekte sunduğum bilet bulunmaktaydı. Park ücretini ödemek için görevliyi aradım, ancak bulamadım ve ücret ödemeden hareket etmek zorunda kaldım. Belediyenize olan bu borcumu bu şekilde ödemek istiyorum. Ekte sunduğum ücretin kabulünü arz ederim."

Belediye yetkilileri, dilekçenin işleme alınarak gereğinin yapılacağını bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.