pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

2. Kayseri Kitap Fuarı

02.10.2018 - 15:33, Güncelleme: 02.10.2018 - 15:33
 

2. Kayseri Kitap Fuarı

Fuara 130 yayınevi ile 250 yazar, şair ve sanatçı katılacak

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, 13-21 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 2. Kayseri Kitap Fuarı'na 130 yayınevi ile 250 yazar, şair ve sanatçının katılacağı bildirildi.Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yazılı açıklamasında, geçen yıl 582 bin kişinin ziyaret ettiği kitap fuarının, bu yıl ikincisini düzenleyeceklerini belirtti.Kayseri Dünya Ticaret Merkezi'nde 13 Ekim'de açılacak fuarla ilgili bilgi veren Çelik, şunları kaydetti:"Geçen yıl 'okuyan ve okutan şehir' hedefiyle çok başarılı bir fuar gerçekleştirdik. Hemşehrilerimizin kültüre ve okumaya olan ilgisi bizleri son derece mutlu etti. Geçen yılki özen ve titizlikle çok daha kapsamlı bir fuarın hazırlıklarını yaptık ve 13 Ekim'de açılışını gerçekleştireceğiz. 9 gün sürecek fuara tüm hemşehrilerimi davet ediyorum. Fuara 130 yayınevi, 250 yazar, şair ve sanatçı katılacak. Fuar vesilesiyle ayrıca önemli bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştireceğiz. 'Atığını getir kitabını götür 'sloganı ile kampanyaya katılacak olanlara kitap hediye edeceğiz."- Fuar alanına ulaşım ücretsiz Çelik, fuara gelmek isteyenler için şehrin belirli bölgelerinden ring imkanı sağlayacaklarını, okullardan da fuar alanına ücretsiz servis kaldıracaklarını ifade etti.Fuar süresince söyleşi, panel, şiir dinletileri ve çocuk etkinlikleri yapılacağını anlatan Çelik, fuara İlber Ortaylı, Ahmet Şimşirgil, Aşkım Kapışmak, Balçiçek İlter, Bekir Develi, Beşir Ayvazoğlu, Canan Karatay, Cansu Canan Özgen, Erdoğan Arıkan, Erem Şentürk, Erhan Afyoncu, Hülya Koçyiğit, İclal Aydın, Kahraman Tazeoğlu, Mehmet Metiner, Mete Yarar, Pelin Çift, Sibel Eraslan, Sinan Akyüz, Yavuz Bahadıroğlu, Yavuz Bülent Bakiler gibi önemli isimlerin katılacağını bildirdi.
Fuara 130 yayınevi ile 250 yazar, şair ve sanatçı katılacak

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, 13-21 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 2. Kayseri Kitap Fuarı'na 130 yayınevi ile 250 yazar, şair ve sanatçının katılacağı bildirildi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yazılı açıklamasında, geçen yıl 582 bin kişinin ziyaret ettiği kitap fuarının, bu yıl ikincisini düzenleyeceklerini belirtti.

Kayseri Dünya Ticaret Merkezi'nde 13 Ekim'de açılacak fuarla ilgili bilgi veren Çelik, şunları kaydetti:

"Geçen yıl 'okuyan ve okutan şehir' hedefiyle çok başarılı bir fuar gerçekleştirdik. Hemşehrilerimizin kültüre ve okumaya olan ilgisi bizleri son derece mutlu etti. Geçen yılki özen ve titizlikle çok daha kapsamlı bir fuarın hazırlıklarını yaptık ve 13 Ekim'de açılışını gerçekleştireceğiz. 9 gün sürecek fuara tüm hemşehrilerimi davet ediyorum. Fuara 130 yayınevi, 250 yazar, şair ve sanatçı katılacak. Fuar vesilesiyle ayrıca önemli bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştireceğiz. 'Atığını getir kitabını götür 'sloganı ile kampanyaya katılacak olanlara kitap hediye edeceğiz."

- Fuar alanına ulaşım ücretsiz

Çelik, fuara gelmek isteyenler için şehrin belirli bölgelerinden ring imkanı sağlayacaklarını, okullardan da fuar alanına ücretsiz servis kaldıracaklarını ifade etti.

Fuar süresince söyleşi, panel, şiir dinletileri ve çocuk etkinlikleri yapılacağını anlatan Çelik, fuara İlber Ortaylı, Ahmet Şimşirgil, Aşkım Kapışmak, Balçiçek İlter, Bekir Develi, Beşir Ayvazoğlu, Canan Karatay, Cansu Canan Özgen, Erdoğan Arıkan, Erem Şentürk, Erhan Afyoncu, Hülya Koçyiğit, İclal Aydın, Kahraman Tazeoğlu, Mehmet Metiner, Mete Yarar, Pelin Çift, Sibel Eraslan, Sinan Akyüz, Yavuz Bahadıroğlu, Yavuz Bülent Bakiler gibi önemli isimlerin katılacağını bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.