pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

2 bin kişiye iş imkanı doğdu

Spor 20.09.2014 - 17:00, Güncelleme: 20.09.2014 - 17:00
 

2 bin kişiye iş imkanı doğdu

Sivas Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Nurettin Köksal, TYP programıyla 2014-2015 sezonunda ilimizde 2 bin kişinin istihdam edileceğini açıkladı. Bu dönemde TYP projesiyle yaklaşık 25 Milyon TL bütçe ile ilimiz ekonomisine katkı sunacağını kaydetti

Sivas Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Nurettin Köksal, TYP programıyla 2014-2015 sezonunda ilimizde 2 bin kişinin istihdamedileceğini açıkladı. Bu dönemde TYP projesiyle yaklaşık 25 Milyon TL bütçe ile ilimiz ekonomisine katkı sunacağını kaydetti.   Bu yıl İş-kur İl Müdürlüğü tarafından yürütülen Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında 2 bin kişiye iş imkânı sağlanacak. TYP Programı kapsamında bir basın toplantısı düzenleyen İşkur Sivas İl Müdürü Nurettin Köksal, diğer illerde 500 olan sayının ilimizde Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın destekleriyle birlikte 2 bin kişiye yükseltildiğini kaydetti. Köksal, Sivas ekonomisine büyük katkı sağlayan ve 2 bin kişiyi istihdam eden TYP çalışmalarında kontenjanların yüzde 50’si Belediye ve Yerel yönetimler, yüzde 43’ü Milli Eğitim Bakanlığı ve diğer Eğitim kurumları ve yüzde 7’si ise Sağlık ve Din hizmetleri alanlarından oluşturulacağını kaydetti. Köksal açıklamasında şunları kaydetti: “TYP kapsamında Yönetmeliğin 65 inci maddesinin birinci fıkrasında kamuya açık alanlarda: Çevre temizliği, Kamusal alt yapının yenilenmesi, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi okullarda çevre düzenlemesi, bakım onarım ve temizlik işleri yapılması, Restorasyon, tarihi ve kültürel mirasın korunması, Ağaçlandırma, Park düzenlemeleri, Vadi ve dere ıslahı, Erozyon engelleme çalışmaları olarak sınıflandırılmıştır.   Sivas Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü olarak iki tane kırmızı çizgimiz vardır: 1.            Sivas’ın her alanda gelişmesi ve büyümesi: Eğitim, Kültür, Tarım- Hayvancılık, Sağlık, Turizm, Ekonomi, Enerji, Spor... Öyle ki TYP Projesi 2014-2015 24milyon 838bin 400TL toplam bütçesi ile ilimiz ekonomisini canlandıracaktır. 2.            İlimizdeki yatırımları ve istihdamının arttırılması… Bu bağlamda her bir vatandaşımızın meslek edinmesini sağlamak adına Meslek Edindirme Kursları gerçekleştirmek. Gençlere de nasihatte bulunarak, “İşsizlik Kaderiniz Olmasın” diyen Sivas Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Nurettin Köksal, “Üniversite okuyup meslek edinin veyahut Mesleki Eğitim veren kurumlar ya da İşkur’un desteği ile Meslek Edindirme Kursları yolu ile muhakkak meslek sahibi olunuz. Mesleki Eğitim veren kurumlar ya da İşkur’un desteği ile Meslek Edindirme Kursları yolu ile muhakkak meslek sahibi olunuz. İşsizseniz İş Sizsiniz” ifadelerini kullandı. - SİVAS
Sivas Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Nurettin Köksal, TYP programıyla 2014-2015 sezonunda ilimizde 2 bin kişinin istihdam edileceğini açıkladı. Bu dönemde TYP projesiyle yaklaşık 25 Milyon TL bütçe ile ilimiz ekonomisine katkı sunacağını kaydetti

Sivas Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Nurettin Köksal, TYP programıyla 2014-2015 sezonunda ilimizde 2 bin kişinin istihdamedileceğini açıkladı. Bu dönemde TYP projesiyle yaklaşık 25 Milyon TL bütçe ile ilimiz ekonomisine katkı sunacağını kaydetti.

 

Bu yıl İş-kur İl Müdürlüğü tarafından yürütülen Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında 2 bin kişiye iş imkânı sağlanacak.

TYP Programı kapsamında bir basın toplantısı düzenleyen İşkur Sivas İl Müdürü Nurettin Köksal, diğer illerde 500 olan sayının ilimizde Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın destekleriyle birlikte 2 bin kişiye yükseltildiğini kaydetti.

Köksal, Sivas ekonomisine büyük katkı sağlayan ve 2 bin kişiyi istihdam eden TYP çalışmalarında kontenjanların yüzde 50’si Belediye ve Yerel yönetimler, yüzde 43’ü Milli Eğitim Bakanlığı ve diğer Eğitim kurumları ve yüzde 7’si ise Sağlık ve Din hizmetleri alanlarından oluşturulacağını kaydetti.

Köksal açıklamasında şunları kaydetti:

“TYP kapsamında Yönetmeliğin 65 inci maddesinin birinci fıkrasında kamuya açık alanlarda: Çevre temizliği, Kamusal alt yapının yenilenmesi, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi okullarda çevre düzenlemesi, bakım onarım ve temizlik işleri yapılması, Restorasyon, tarihi ve kültürel mirasın korunması, Ağaçlandırma, Park düzenlemeleri, Vadi ve dere ıslahı, Erozyon engelleme çalışmaları olarak sınıflandırılmıştır.

 

Sivas Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü olarak iki tane kırmızı çizgimiz vardır:

1.            Sivas’ın her alanda gelişmesi ve büyümesi: Eğitim, Kültür, Tarım- Hayvancılık, Sağlık, Turizm, Ekonomi, Enerji, Spor... Öyle ki TYP Projesi 2014-2015 24milyon 838bin 400TL toplam bütçesi ile ilimiz ekonomisini canlandıracaktır.

2.            İlimizdeki yatırımları ve istihdamının arttırılması… Bu bağlamda her bir vatandaşımızın meslek edinmesini sağlamak adına Meslek Edindirme Kursları gerçekleştirmek.

Gençlere de nasihatte bulunarak, “İşsizlik Kaderiniz Olmasın” diyen Sivas Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Nurettin Köksal, “Üniversite okuyup meslek edinin veyahut Mesleki Eğitim veren kurumlar ya da İşkur’un desteği ile Meslek Edindirme Kursları yolu ile muhakkak meslek sahibi olunuz. Mesleki Eğitim veren kurumlar ya da İşkur’un desteği ile Meslek Edindirme Kursları yolu ile muhakkak meslek sahibi olunuz. İşsizseniz İş Sizsiniz” ifadelerini kullandı. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.