pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı'na Doğru

18.05.2017 - 10:53, Güncelleme: 18.05.2017 - 10:53
 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı'na Doğru

Sivas Valisi Gül, mesaj yayımladı

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Gül, mesajında, Anadolu’nun dört bir yandan işgal edildiği bir dönemde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a ayak basmasının Türk tarihi için dönüm noktası olduğunu belirtti.Samsun'da başlatılan bağımsızlık mücadelesinin dalga dalga tüm yurda yayıldığını, milli beraberlik duygusunun cumhuriyet kenti Sivas'ta doruğa ulaştığını vurgulayan Gül, "Büyük Önder Atatürk'ün Türk milletinin var olma mücadelesi açısından son derece önemli olan 19 Mayıs'ı Türk gençliğine armağan etmesi de büyük anlam taşımaktadır. Gençlere olan inancını ve güvenini de her fırsatta dile getiren Ulu Önder Atatürk'ün bu sevgisine layık olmak için hiç yorulmadan tüm gücümüzle, ülkemizi hedeflenen seviyeye çıkarmak için çalışmamız gerekmektedir." ifadelerini kullandı.Gül, 19 Mayıs'ın aynı zamanda spor bayramı olarak da kutlandığını dile getirerek, şunları kaydetti:"Sivas Valiliği olarak gençlerimizin sportif alandaki başarılarının artırılması için bundan sonra da her türlü desteği vermeye kararlıyız. Bu duygu ve düşüncelerle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi bir kez daha minnet ve şükranla anar, tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı en içten duygularımla kutlarım."
Sivas Valisi Gül, mesaj yayımladı

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Gül, mesajında, Anadolu’nun dört bir yandan işgal edildiği bir dönemde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a ayak basmasının Türk tarihi için dönüm noktası olduğunu belirtti.

Samsun'da başlatılan bağımsızlık mücadelesinin dalga dalga tüm yurda yayıldığını, milli beraberlik duygusunun cumhuriyet kenti Sivas'ta doruğa ulaştığını vurgulayan Gül, "Büyük Önder Atatürk'ün Türk milletinin var olma mücadelesi açısından son derece önemli olan 19 Mayıs'ı Türk gençliğine armağan etmesi de büyük anlam taşımaktadır. Gençlere olan inancını ve güvenini de her fırsatta dile getiren Ulu Önder Atatürk'ün bu sevgisine layık olmak için hiç yorulmadan tüm gücümüzle, ülkemizi hedeflenen seviyeye çıkarmak için çalışmamız gerekmektedir." ifadelerini kullandı.

Gül, 19 Mayıs'ın aynı zamanda spor bayramı olarak da kutlandığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Sivas Valiliği olarak gençlerimizin sportif alandaki başarılarının artırılması için bundan sonra da her türlü desteği vermeye kararlıyız. Bu duygu ve düşüncelerle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi bir kez daha minnet ve şükranla anar, tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı en içten duygularımla kutlarım."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.