pendik escort bayan
ak

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı

Siyaset 20.05.2017 - 09:08, Güncelleme: 20.05.2017 - 09:08
 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, "Fener Alayı ve Gençlik Festivali...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, "Fener Alayı ve Gençlik Festivali Yürüyüşü" düzenlendi. Gölbaşı Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünün organize ettiği etkinlikte, Baldudak ilkokulu önünde toplanan grup, Şehit Ali Gaffar Okkan Caddesi'nden Atatürk Sahil Parkı'na kadar ellerinde fenerlerle yürüdü. Etkinlikte Atatürk Sahil Parkı'nda bir de konser verildi.Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, yaptığı açıklamada 19 Mayıs'ın Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesi umutlarının inanca dönüştüğü tarih olduğunu belirterek, "Türk gençliği dün olduğu gibi bugün de atalarının canları pahasına koruyup kendilerine emanet ettiği vatan topraklarını yine aynı kararlılıkla koruyarak bağımsızlığından asla ödün vermemiştir." dedi.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, "Fener Alayı ve Gençlik Festivali...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, "Fener Alayı ve Gençlik Festivali Yürüyüşü" düzenlendi.

Gölbaşı Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünün organize ettiği etkinlikte, Baldudak ilkokulu önünde toplanan grup, Şehit Ali Gaffar Okkan Caddesi'nden Atatürk Sahil Parkı'na kadar ellerinde fenerlerle yürüdü.

Etkinlikte Atatürk Sahil Parkı'nda bir de konser verildi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, yaptığı açıklamada 19 Mayıs'ın Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesi umutlarının inanca dönüştüğü tarih olduğunu belirterek, "Türk gençliği dün olduğu gibi bugün de atalarının canları pahasına koruyup kendilerine emanet ettiği vatan topraklarını yine aynı kararlılıkla koruyarak bağımsızlığından asla ödün vermemiştir." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.