pendik escort bayan
ak

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı

19.05.2017 - 13:23, Güncelleme: 19.05.2017 - 13:23
 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı

SİVAS (AA) - Zara, Suşehri ve Ulaş ilçelerinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenlerle kutlandı.Zara Gençlik Hizmetleri ve Spor...

SİVAS (AA) - Zara, Suşehri ve Ulaş ilçelerinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenlerle kutlandı.Zara Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan tören, Şehit Teğmen Hacı Bayram Elmas Yatılı Bölge Ortaokulu Spor Salonu'nda devam etti. Zara Fen Lisesi öğrencilerinin hazırladıkları halk oyunları, jimnastik gösterilerinin gerçekleştirildiği programda, çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Programa, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yusuf Büyük, Zara Kaymakamı Yunus Kızılgüneş, Zara Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Hamza Ergüt, ilçe protokolü, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.- SuşehriSuşehri ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Kapalı Halk Pazarı'nda tören düzenlendi. Günün anlam ve önemini belirten konuşma yapan Ticaret Meslek Lisesi Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Coşkun Gemici, “19 Mayıs gençlik ve gelecek demektir. Türk genci, Türk istiklali ve Türk Cumhuriyetinin yılmaz bekçisi bugün ve yarınların tek ve en büyük güvencesidir.” dedi. Çeşitli gösterilerin sunulduğu programda, düzenlenen yarışmalarda derece girenlere ödüllerini Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Yavuz ve Belediye Başkanı Fazlı Yüksel verdi. - UlaşUlaş'taki törenler kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Cemil Aslan, Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Ulaş Spor Salonunda devam eden kutlamalarda, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Ulaş Çok Programlı Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni Gülşah Kızılgöz , "19 Mayıs milletimizin onur ve asaletiyle, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün rehberliğinde tarih sahnesinde bir defa daha şaha kalkışının başlangıcıdır." dedi. Gösterilerin sunulduğu programda, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Programa, Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, İlçe Jandarma Bölük Komutan Vekili Başçavuş Köksal Doğru, Ulaş Belediye Başkanı İsrafil Göçgün, İlçe Emniyet Amiri Vekili Sami Dikmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
SİVAS (AA) - Zara, Suşehri ve Ulaş ilçelerinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenlerle kutlandı.Zara Gençlik Hizmetleri ve Spor...

SİVAS (AA) - Zara, Suşehri ve Ulaş ilçelerinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenlerle kutlandı.

Zara Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan tören, Şehit Teğmen Hacı Bayram Elmas Yatılı Bölge Ortaokulu Spor Salonu'nda devam etti.

Zara Fen Lisesi öğrencilerinin hazırladıkları halk oyunları, jimnastik gösterilerinin gerçekleştirildiği programda, çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Programa, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yusuf Büyük, Zara Kaymakamı Yunus Kızılgüneş, Zara Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Hamza Ergüt, ilçe protokolü, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

- Suşehri

Suşehri ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Kapalı Halk Pazarı'nda tören düzenlendi.

Günün anlam ve önemini belirten konuşma yapan Ticaret Meslek Lisesi Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Coşkun Gemici, “19 Mayıs gençlik ve gelecek demektir. Türk genci, Türk istiklali ve Türk Cumhuriyetinin yılmaz bekçisi bugün ve yarınların tek ve en büyük güvencesidir.” dedi.

Çeşitli gösterilerin sunulduğu programda, düzenlenen yarışmalarda derece girenlere ödüllerini Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Yavuz ve Belediye Başkanı Fazlı Yüksel verdi.

- Ulaş

Ulaş'taki törenler kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Cemil Aslan, Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Ulaş Spor Salonunda devam eden kutlamalarda, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Ulaş Çok Programlı Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni Gülşah Kızılgöz , "19 Mayıs milletimizin onur ve asaletiyle, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün rehberliğinde tarih sahnesinde bir defa daha şaha kalkışının başlangıcıdır." dedi.

Gösterilerin sunulduğu programda, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Programa, Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, İlçe Jandarma Bölük Komutan Vekili Başçavuş Köksal Doğru, Ulaş Belediye Başkanı İsrafil Göçgün, İlçe Emniyet Amiri Vekili Sami Dikmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.