pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı

19.05.2017 - 13:08, Güncelleme: 19.05.2017 - 13:08
 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı

SİVAS (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı....

SİVAS (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Otyakmaz, mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'dan başlattığı, Amasya, Erzurum ve Sivas'a kadar uzanan milli mücadelenin milletin azim ve kararlılığı ile birleşerek, Anadolu'ya yayılan milli mücadelenin zaferle sonuçlandığını belirtti. Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutlayan Otyakmaz, mesajında şunları kaydetti: "Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk gençliğine olan güvenini kurduğu cumhuriyeti gençlere emanet ederek göstermiş, gençliğin, milletlerin gücü ve yarınları olduğunu vurgulamıştır. Bu emanete layığı ile bugüne kadar sahip çıkan gençliğimiz, bugünle yarın arasındaki köprü olarak aydınlık yarınlarımızın ve Türkiye Cumhuriyetinin teminatı olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu cennet vatan uğruna canını feda etmiş tüm ecdadımızı rahmet ve saygıyla anıyorum."
SİVAS (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı....

SİVAS (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Otyakmaz, mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'dan başlattığı, Amasya, Erzurum ve Sivas'a kadar uzanan milli mücadelenin milletin azim ve kararlılığı ile birleşerek, Anadolu'ya yayılan milli mücadelenin zaferle sonuçlandığını belirtti.

Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutlayan Otyakmaz, mesajında şunları kaydetti:

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk gençliğine olan güvenini kurduğu cumhuriyeti gençlere emanet ederek göstermiş, gençliğin, milletlerin gücü ve yarınları olduğunu vurgulamıştır. Bu emanete layığı ile bugüne kadar sahip çıkan gençliğimiz, bugünle yarın arasındaki köprü olarak aydınlık yarınlarımızın ve Türkiye Cumhuriyetinin teminatı olmuştur.

Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu cennet vatan uğruna canını feda etmiş tüm ecdadımızı rahmet ve saygıyla anıyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.