pendik escort bayan
ak

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı

18.05.2017 - 15:33, Güncelleme: 18.05.2017 - 15:33
 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı

Ankara Valisi Topaca:- "Gençlerimiz, milletimizin kurtuluşunu ve devletimizin kuruluş mücadelesini en iyi şekilde öğrenip bundan dersler çıkarmalı, ülkesine ve milletine karşı sorumluluklarını bilen, idealleri yüksek, bilinçli bir nesil olarak yetişmelidi

ANKARA (AA) - Ankara Valisi Ercan Topaca, "Gençlerimiz, milletimizin kurtuluşunu ve devletimizin kuruluş mücadelesini en iyi şekilde öğrenip bundan dersler çıkarmalı, ülkesine ve milletine karşı sorumluluklarını bilen, idealleri yüksek, bilinçli bir nesil olarak yetişmelidir. Gençlerde oluşan bu bilinç, aziz Cumhuriyetimizin bekasını daha da güvenceye alacaktır." ifadelerini kullandı. Topaca, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, 19 Mayıs 1919 tarihinin, milletin birlik ve beraberlik içinde bağımsız ve onuruyla yaşama kararlılığının ilan edildiği gün olduğunu belirtti.Sömürgeci güçlerce dayatılan esaret altındaki bir geleceği reddeden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Cumhuriyet'le taçlanacak bağımsızlık mücadelesini bugün başlattığını anımsatan Topaca, "Türk milleti de hürriyetini zincire vurmak isteyen işgal ve çıkar planlarına karşı amansız bir mücadele vermiş, al bayrağımızı Anadolu'nun her köşesinde bir daha inmemek üzere tüm ihtişamı ile dalgalandırmıştır." ifadesini kullandı. Türk milletinin bağımsızlığı için Samsun'da atılan ilk adımın 98. yıl dönümünü bir kez daha gurur ve coşkuyla kutladığını vurgulayan Topaca, şunları kaydetti:"Bundan dolayı geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz, milletimizin kurtuluşunu ve devletimizin kuruluş mücadelesini en iyi şekilde öğrenip bundan dersler çıkarmalı, ülkesine ve milletine karşı sorumluluklarını bilen, idealleri yüksek, bilinçli bir nesil olarak yetişmelidir. Gençlerde oluşan bu bilinç, aziz Cumhuriyetimizin bekasını daha da güvenceye alacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, siz değerli gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum."
Ankara Valisi Topaca:- "Gençlerimiz, milletimizin kurtuluşunu ve devletimizin kuruluş mücadelesini en iyi şekilde öğrenip bundan dersler çıkarmalı, ülkesine ve milletine karşı sorumluluklarını bilen, idealleri yüksek, bilinçli bir nesil olarak yetişmelidi

ANKARA (AA) - Ankara Valisi Ercan Topaca, "Gençlerimiz, milletimizin kurtuluşunu ve devletimizin kuruluş mücadelesini en iyi şekilde öğrenip bundan dersler çıkarmalı, ülkesine ve milletine karşı sorumluluklarını bilen, idealleri yüksek, bilinçli bir nesil olarak yetişmelidir. Gençlerde oluşan bu bilinç, aziz Cumhuriyetimizin bekasını daha da güvenceye alacaktır." ifadelerini kullandı.

Topaca, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, 19 Mayıs 1919 tarihinin, milletin birlik ve beraberlik içinde bağımsız ve onuruyla yaşama kararlılığının ilan edildiği gün olduğunu belirtti.

Sömürgeci güçlerce dayatılan esaret altındaki bir geleceği reddeden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Cumhuriyet'le taçlanacak bağımsızlık mücadelesini bugün başlattığını anımsatan Topaca, "Türk milleti de hürriyetini zincire vurmak isteyen işgal ve çıkar planlarına karşı amansız bir mücadele vermiş, al bayrağımızı Anadolu'nun her köşesinde bir daha inmemek üzere tüm ihtişamı ile dalgalandırmıştır." ifadesini kullandı.

Türk milletinin bağımsızlığı için Samsun'da atılan ilk adımın 98. yıl dönümünü bir kez daha gurur ve coşkuyla kutladığını vurgulayan Topaca, şunları kaydetti:

"Bundan dolayı geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz, milletimizin kurtuluşunu ve devletimizin kuruluş mücadelesini en iyi şekilde öğrenip bundan dersler çıkarmalı, ülkesine ve milletine karşı sorumluluklarını bilen, idealleri yüksek, bilinçli bir nesil olarak yetişmelidir. Gençlerde oluşan bu bilinç, aziz Cumhuriyetimizin bekasını daha da güvenceye alacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, siz değerli gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.