pendik escort bayan
ak

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı

18.05.2017 - 12:23, Güncelleme: 18.05.2017 - 12:23
 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal ile Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil,...

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal ile Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla birer mesaj yayımladı.SESOB Başkanı Köksal mesajında, 19 Mayıs'ın bağımsızlık yürüyüşünün yeniden başladığı tarih olduğunu belirtti.Köksal mesajında şunlara yer verdi:"Ulusal Kurtuluş Savaşı'nın ilk ateşinin yandığı 19 Mayıs 1919'un üzerinden yıllar geçti. Cumhuriyetin ilanı ve çağdaş reformlar ile birlikte, güzel günlere doğru yolculuğa çıkan halkımız, millet egemenliğini, demokrasiyi ve insan haklarını esas alan düzeni, kendi bağımsız ve çalışkan karakterine en yakın sistem olarak benimsemiştir. Bize bu yolu gösteren ve önderlik eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, ilelebet milletimizin kalbinde, şükran ve minnet duygularıyla yaşayacaktır. Ülke olarak devletiyle milletiyle gençlerimize güveniyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Büyük Atatürk’ün, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, birlik ve beraberliğimizin sağlanması yolunda kurtuluş mücadelesini başlattığı bu anlamlı günün 97. yıldönümünde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının halkımıza kutlu olmasını diliyor, Kurtuluş Savaşı'nın kahramanlarını rahmet ve sayıyla bir kez daha anıyoruz."- Yüksel Demirgil'in mesajı"Büyük Türk Milleti'nin kendi kaderinde ve ülke yönetiminde yegane söz sahibi olmasının miladı olan 19 Mayıs, yenilmiş, zedelenmiş, yorgun ve fakir düşmüş bir milletin, vatanını sahiplenerek istikbalini yeniden inşa etmeye başladığı kutlu bir gündür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, 19 Mayıs 1919'da Samsun'da yaktığı özgürlük meşalesinin aydınlığı büyük bir hızla tüm yurda yayılmış, milletimizin sarsılmaz azim ve kararlılığıyla birleşmiş ve yedi düvele karşı giriştiğimiz milli mücadele sonucunda zaferle taçlanmıştır. Bütün kalbimle inanıyorum ki, 19 Mayıs'ın milli ruhu üzerinde yükselerek çağdaş, demokratik, laik bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Cumhuriyetin yılmaz bekçileri olan Türk gençliğinin üstün gayret ve çalışmaları sayesinde güçlü bir ülke olarak ilelebet yaşayacaktır."
SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal ile Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil,...

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal ile Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla birer mesaj yayımladı.

SESOB Başkanı Köksal mesajında, 19 Mayıs'ın bağımsızlık yürüyüşünün yeniden başladığı tarih olduğunu belirtti.

Köksal mesajında şunlara yer verdi:

"Ulusal Kurtuluş Savaşı'nın ilk ateşinin yandığı 19 Mayıs 1919'un üzerinden yıllar geçti. Cumhuriyetin ilanı ve çağdaş reformlar ile birlikte, güzel günlere doğru yolculuğa çıkan halkımız, millet egemenliğini, demokrasiyi ve insan haklarını esas alan düzeni, kendi bağımsız ve çalışkan karakterine en yakın sistem olarak benimsemiştir. Bize bu yolu gösteren ve önderlik eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, ilelebet milletimizin kalbinde, şükran ve minnet duygularıyla yaşayacaktır.

Ülke olarak devletiyle milletiyle gençlerimize güveniyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Büyük Atatürk’ün, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, birlik ve beraberliğimizin sağlanması yolunda kurtuluş mücadelesini başlattığı bu anlamlı günün 97. yıldönümünde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının halkımıza kutlu olmasını diliyor, Kurtuluş Savaşı'nın kahramanlarını rahmet ve sayıyla bir kez daha anıyoruz."

- Yüksel Demirgil'in mesajı

"Büyük Türk Milleti'nin kendi kaderinde ve ülke yönetiminde yegane söz sahibi olmasının miladı olan 19 Mayıs, yenilmiş, zedelenmiş, yorgun ve fakir düşmüş bir milletin, vatanını sahiplenerek istikbalini yeniden inşa etmeye başladığı kutlu bir gündür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, 19 Mayıs 1919'da Samsun'da yaktığı özgürlük meşalesinin aydınlığı büyük bir hızla tüm yurda yayılmış, milletimizin sarsılmaz azim ve kararlılığıyla birleşmiş ve yedi düvele karşı giriştiğimiz milli mücadele sonucunda zaferle taçlanmıştır.

Bütün kalbimle inanıyorum ki, 19 Mayıs'ın milli ruhu üzerinde yükselerek çağdaş, demokratik, laik bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Cumhuriyetin yılmaz bekçileri olan Türk gençliğinin üstün gayret ve çalışmaları sayesinde güçlü bir ülke olarak ilelebet yaşayacaktır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.