pendik escort bayan
ak

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı

19.05.2019 - 13:18, Güncelleme: 19.05.2019 - 13:18
 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı

SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayram dolayısıyla mesaj yayımladı. Otyakmaz,...

SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayram dolayısıyla mesaj yayımladı. Otyakmaz, mesajında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'dan başlattığı, Amasya, Erzurum ve Sivas'a kadar uzanan Milli Mücadele'nin, milletin azim ve kararlılığıyla birleşerek, Anadolu'ya yayıldığını ve zaferle sonuçlandığını belirtti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türk gençliğine güvenini kurduğu cumhuriyeti gençlere emanet ederek gösterdiğini aktaran Otyakmaz, "Bu emanete layığıyla bugüne kadar sahip çıkan gençlerimiz, bugünle yarın arasındaki köprü olarak aydınlık yarınlarımızın ve Türkiye Cumhuriyeti'nin teminatı olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu cennet vatan uğruna canını feda etmiş tüm ecdadımızı rahmet ve saygıyla anıyorum." ifadelerini kullandı.
SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayram dolayısıyla mesaj yayımladı. Otyakmaz,...

SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayram dolayısıyla mesaj yayımladı.

Otyakmaz, mesajında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'dan başlattığı, Amasya, Erzurum ve Sivas'a kadar uzanan Milli Mücadele'nin, milletin azim ve kararlılığıyla birleşerek, Anadolu'ya yayıldığını ve zaferle sonuçlandığını belirtti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türk gençliğine güvenini kurduğu cumhuriyeti gençlere emanet ederek gösterdiğini aktaran Otyakmaz, "Bu emanete layığıyla bugüne kadar sahip çıkan gençlerimiz, bugünle yarın arasındaki köprü olarak aydınlık yarınlarımızın ve Türkiye Cumhuriyeti'nin teminatı olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu cennet vatan uğruna canını feda etmiş tüm ecdadımızı rahmet ve saygıyla anıyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.