pendik escort bayan
ak

19 Eylül Gaziler Günü Kutlanıyor

19.09.2018 - 14:28, Güncelleme: 19.09.2018 - 14:28
 

19 Eylül Gaziler Günü Kutlanıyor

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.Kaymakamlık bahçesinde düzenlenen törende, Atatürk...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.Kaymakamlık bahçesinde düzenlenen törende, Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.Üsteğmen İlker Cansu, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı.Törene, Yahşihan Kaymakam Vekili Zikri Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uluyurt, kurum müdürleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.Şahin ve beraberindekiler, daha sonra Yahşihan Mezarlığı'nda şehit mezarlarına karanfil bırakarak dua etti.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.Kaymakamlık bahçesinde düzenlenen törende, Atatürk...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Kaymakamlık bahçesinde düzenlenen törende, Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Üsteğmen İlker Cansu, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı.

Törene, Yahşihan Kaymakam Vekili Zikri Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uluyurt, kurum müdürleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Şahin ve beraberindekiler, daha sonra Yahşihan Mezarlığı'nda şehit mezarlarına karanfil bırakarak dua etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.