pendik escort bayan
ak

19 Eylül Gaziler Günü

19.09.2017 - 15:43, Güncelleme: 19.09.2017 - 15:43
 

19 Eylül Gaziler Günü

NİĞDE (AA) - Niğde'de, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.Niğde Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen törende, Atatürk Anıtı'na Niğde...

NİĞDE (AA) - Niğde'de, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.Niğde Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen törende, Atatürk Anıtı'na Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Niğde Şube Başkanı Ramazan Yıldız tarafından çelenk sunuldu.Şehitler için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.Yıldız, törende yaptığı konuşmada, 19 Eylül Gaziler Günü'nün Türkiye, Kore ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin var oluş mücadelesinde ve iç güvenlik harekatı, terörle mücadele, 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı verilen mücadelede gazi unvanı verilen kahramanların onurlandırıldığı gün olduğunu söyledi.Şehitlerin nurlanmış, gazilerin ise onurlandırılmış kahramanlar olduğunu belirten Yıldız, "Dün olduğu gibi bugün de aynı inançla aziz vatanın birliğine ve bölünmezliğine ulusal değerlerine saldıranlara karşı her zaman kanımızı akıtmaya canımızı feda etmeye hazırız. Bizim için vatan savunmasında şehit ve gazi olmak kadar güzel bir kavram olamaz." diye konuştu.Törenin ardından Niğde Belediyesi tarafından düzenlenen "15 Temmuz" konulu fotoğraf sergisi, protokol tarafından gezildi.
NİĞDE (AA) - Niğde'de, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.Niğde Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen törende, Atatürk Anıtı'na Niğde...

NİĞDE (AA) - Niğde'de, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Niğde Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen törende, Atatürk Anıtı'na Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Niğde Şube Başkanı Ramazan Yıldız tarafından çelenk sunuldu.

Şehitler için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Yıldız, törende yaptığı konuşmada, 19 Eylül Gaziler Günü'nün Türkiye, Kore ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin var oluş mücadelesinde ve iç güvenlik harekatı, terörle mücadele, 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı verilen mücadelede gazi unvanı verilen kahramanların onurlandırıldığı gün olduğunu söyledi.

Şehitlerin nurlanmış, gazilerin ise onurlandırılmış kahramanlar olduğunu belirten Yıldız, "Dün olduğu gibi bugün de aynı inançla aziz vatanın birliğine ve bölünmezliğine ulusal değerlerine saldıranlara karşı her zaman kanımızı akıtmaya canımızı feda etmeye hazırız. Bizim için vatan savunmasında şehit ve gazi olmak kadar güzel bir kavram olamaz." diye konuştu.

Törenin ardından Niğde Belediyesi tarafından düzenlenen "15 Temmuz" konulu fotoğraf sergisi, protokol tarafından gezildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.