pendik escort bayan
ak

19 Eylül Gaziler Günü

19.09.2016 - 16:53, Güncelleme: 19.09.2016 - 16:53
 

19 Eylül Gaziler Günü

YOZGAT (AA) - 19 Eylül Gaziler Günü Sorgun'da törenle kutlandı.Kutlamalar, Kaymakamlık binası önünde bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başladı....

YOZGAT (AA) - 19 Eylül Gaziler Günü Sorgun'da törenle kutlandı.Kutlamalar, Kaymakamlık binası önünde bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Jandarma Uzman Hicabi Tekin günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.Tekin, gazilik unvanının Türk kahramanlığının, vatanseverliğinin ve fedakarlığının yaşayan destanı olduğunu belirtti.Gaziler adına konuşan Güneydoğu Gazisi Jandarma Uzman Çavuş Ömer Güran, 19 Eylül Gaziler günü savaş meydanlarında canını ortaya koyarak vatanına milletine hizmet eden gazilerin şeref günü olduğunu belirterek bugüne gelinmesinde şehit ve gazilerimizin payının büyük olduğunu dile getirdi.Konuşmaların ardından Kaymakam Vekili Oğuzhan Sargın'ın Gaziler ve ailelerini Kaymakamlık makamında ağırlaması ile program son buldu. Kutlamalara Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Metin Gezer, Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, Gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
YOZGAT (AA) - 19 Eylül Gaziler Günü Sorgun'da törenle kutlandı.Kutlamalar, Kaymakamlık binası önünde bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başladı....

YOZGAT (AA) - 19 Eylül Gaziler Günü Sorgun'da törenle kutlandı.

Kutlamalar, Kaymakamlık binası önünde bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Jandarma Uzman Hicabi Tekin günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Tekin, gazilik unvanının Türk kahramanlığının, vatanseverliğinin ve fedakarlığının yaşayan destanı olduğunu belirtti.

Gaziler adına konuşan Güneydoğu Gazisi Jandarma Uzman Çavuş Ömer Güran, 19 Eylül Gaziler günü savaş meydanlarında canını ortaya koyarak vatanına milletine hizmet eden gazilerin şeref günü olduğunu belirterek bugüne gelinmesinde şehit ve gazilerimizin payının büyük olduğunu dile getirdi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Vekili Oğuzhan Sargın'ın Gaziler ve ailelerini Kaymakamlık makamında ağırlaması ile program son buldu.
Kutlamalara Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Metin Gezer, Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, Gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.