pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

19 Eylül Gaziler Günü

19.09.2016 - 12:03, Güncelleme: 19.09.2016 - 12:03
 

19 Eylül Gaziler Günü

KONYA (AA) - Seydişehir ilçesinde Atatürk'e Gazi ünvanının verildiği gün olan 19 Eylül Gaziler Günü Hükümet Konağı önündeki anıt alanında düzenlenen...

KONYA (AA) - Seydişehir ilçesinde Atatürk'e Gazi ünvanının verildiği gün olan 19 Eylül Gaziler Günü Hükümet Konağı önündeki anıt alanında düzenlenen törenle kutlandı.Atatürk anıtına çelenklerin konulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. İki öğrencinin Gazilik şiiri okumasının ardından şehitlik ziyareti yapıldı. Şehitler ve Gaziler Derneği ziyaret edildi. Törene, Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Garnizon Komutanı Jandarma Üstteğmen Burak Çelik, Belediye Başkan vekili Mevlüt Güray, Cumhuriyet Başsavcısı Bünyamin Korkmaz, Baro Başkanı Mehmet Koyuncuoğlu, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri, muharip gaziler, askerler ve vatandaşlar katıldı.
KONYA (AA) - Seydişehir ilçesinde Atatürk'e Gazi ünvanının verildiği gün olan 19 Eylül Gaziler Günü Hükümet Konağı önündeki anıt alanında düzenlenen...

KONYA (AA) - Seydişehir ilçesinde Atatürk'e Gazi ünvanının verildiği gün olan 19 Eylül Gaziler Günü Hükümet Konağı önündeki anıt alanında düzenlenen törenle kutlandı.

Atatürk anıtına çelenklerin konulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

İki öğrencinin Gazilik şiiri okumasının ardından şehitlik ziyareti yapıldı. Şehitler ve Gaziler Derneği ziyaret edildi.

Törene, Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Garnizon Komutanı Jandarma Üstteğmen Burak Çelik, Belediye Başkan vekili Mevlüt Güray, Cumhuriyet Başsavcısı Bünyamin Korkmaz, Baro Başkanı Mehmet Koyuncuoğlu, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri, muharip gaziler, askerler ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.