pendik escort bayan
ak

19 Ekim Muhtarlar Günü

19.10.2017 - 15:58, Güncelleme: 19.10.2017 - 15:58
 

19 Ekim Muhtarlar Günü

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir merkez ve ilçelerdeki muhtarlar, çeşitli etkinliklerle Muhtarlar Günü'nü kutladı.Etkinlikler, Kırşehir Muhtarlar Derneği...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir merkez ve ilçelerdeki muhtarlar, çeşitli etkinliklerle Muhtarlar Günü'nü kutladı.Etkinlikler, Kırşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Cemalettin Yılmaz öncülüğündeki heyetin Atatürk Anıtı'na çelenk bırakmasıyla başladı.Muhtarlar, daha sonra Kırşehir Valisi Necati Şentürk'ü ziyaret etti.Ziyarette konuşan Vali Şentürk, 19 Ekim Muhtarlar Günü'nün, muhtarların hizmetlerinin karşılığı olarak onlara verilen değeri göstermek adına kutlandığını söyledi.Muhtarların günününü kutlayan Şentürk, köylere ve mahallelere muhtarlarla yapılan işbirliği sonucunda hizmetler götürüldüğünü ifade etti.Muhtarlar, daha sonra Kırşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.Vali Şentürk'ün Kırşehir Muhtarlar Derneği'ni ziyaretiyle devam eden etkinlikler, Ahi Evran Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi'ndeki programla sona erdi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir merkez ve ilçelerdeki muhtarlar, çeşitli etkinliklerle Muhtarlar Günü'nü kutladı.Etkinlikler, Kırşehir Muhtarlar Derneği...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir merkez ve ilçelerdeki muhtarlar, çeşitli etkinliklerle Muhtarlar Günü'nü kutladı.

Etkinlikler, Kırşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Cemalettin Yılmaz öncülüğündeki heyetin Atatürk Anıtı'na çelenk bırakmasıyla başladı.

Muhtarlar, daha sonra Kırşehir Valisi Necati Şentürk'ü ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Vali Şentürk, 19 Ekim Muhtarlar Günü'nün, muhtarların hizmetlerinin karşılığı olarak onlara verilen değeri göstermek adına kutlandığını söyledi.

Muhtarların günününü kutlayan Şentürk, köylere ve mahallelere muhtarlarla yapılan işbirliği sonucunda hizmetler götürüldüğünü ifade etti.

Muhtarlar, daha sonra Kırşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

Vali Şentürk'ün Kırşehir Muhtarlar Derneği'ni ziyaretiyle devam eden etkinlikler, Ahi Evran Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi'ndeki programla sona erdi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.