pendik escort bayan
ak

19 Ekim Muhtarlar Günü

19.10.2017 - 11:43, Güncelleme: 19.10.2017 - 11:43
 

19 Ekim Muhtarlar Günü

KONYA (AA) - Karapınar ilçesinde Muhtarlar Derneği tarafından, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı. İlçe merkezinde...

KONYA (AA) - Karapınar ilçesinde Muhtarlar Derneği tarafından, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı. İlçe merkezinde Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.Anıta çelenk bırakılmasının ardından konuşan Karapınar Muhtarlar Derneği Başkanı Fahri Sağlık, muhtarların devletin en büyük yardımcıları olduğunu söyledi.Her dönemde muhtarlık görevinin önemli bir yer tuttuğunu belirten Sağlık, "Devlet ile millet arasında köprü vazifesi yürütüyoruz. Sevincimizde, üzüntümüzde hep Muhtarlar var. Muhtarlar toplumun en önemli parçalarından birisidir." diye konuştu.Programa Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Akbaba ile muhtarlar katıldı.
KONYA (AA) - Karapınar ilçesinde Muhtarlar Derneği tarafından, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı. İlçe merkezinde...

KONYA (AA) - Karapınar ilçesinde Muhtarlar Derneği tarafından, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı.

İlçe merkezinde Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Anıta çelenk bırakılmasının ardından konuşan Karapınar Muhtarlar Derneği Başkanı Fahri Sağlık, muhtarların devletin en büyük yardımcıları olduğunu söyledi.

Her dönemde muhtarlık görevinin önemli bir yer tuttuğunu belirten Sağlık, "Devlet ile millet arasında köprü vazifesi yürütüyoruz. Sevincimizde, üzüntümüzde hep Muhtarlar var. Muhtarlar toplumun en önemli parçalarından birisidir." diye konuştu.

Programa Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Akbaba ile muhtarlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.