pendik escort bayan
ak

"18. Uluslararası Sürmeli Kültür Sanat Ve Sosyal Etkinlikleri"

Siyaset 07.08.2017 - 20:28, Güncelleme: 07.08.2017 - 20:28
 

"18. Uluslararası Sürmeli Kültür Sanat Ve Sosyal Etkinlikleri"

Yozgat'ta "18. Uluslararası Sürmeli Kültür Sanat ve Sosyal Etkinlikleri" kapsamında, engelliler için akülü araba yarışması ve ev hanımlarının katıldığı yöresel baklava yarışması yapıldı- Belediye Başkanı Arslan:- "Bugün de engelli kardeşlerimizle birlikte

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta "18. Uluslararası Sürmeli Kültür Sanat ve Sosyal Etkinlikleri" kapsamında, engelliler akülü arabalarıyla yarıştı. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen yarışta 20 engelli akülü arabalarıyla kurulan parkurda yarıştı. Yarışmada, parkuru en hızlı bitirip dereceye girenlere ödül verildi. Belediye Başkanı Kazım Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, "18. Uluslararası Sürmeli Kültür Sanat ve Sosyal Etkinlikleri"nin tamamen kültüre, sanata, spora ve sosyal olaylara yönelik olduğunu belirtti. Eğlence mantığından biraz uzak bir şekilde toplumun değişik kesimlerine de bu vesileyle hitap etmek istediklerini ifade eden Arslan, şunları söyledi:"Etkinliklerin gündüz bölümünde değişik aktiviteler yapılıyor. Bugün de engelli kardeşlerimizle birlikteyiz. Onlara değişik yarışmalar yaptırmak suretiyle, onlarla birlikte olduğumuzu, gönlümüzün bedenimizin onlarla birlikte olduğunu göstermeye çalışıyoruz. Bir gün için de olsa, birkaç saat için de olsa onların sıkıntılarını birazcık da olsa hafifletmeye çalışıyoruz. Kardeşlerimiz yarıştılar, kendilerince yarışmanın zevkini çıkardılar."Yarışmayı birincilikle bitiren Mustafa Karademir de böyle bir yarışmanın yapılmasından gayet mutlu olduğunu, sürekli hatırlanmak istediklerine işaret ederek "Güzel bir etkinlikti, bizi düşünenlere, belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. 14 saniyede parkuru turladım. Gayet mutluyum, böyle bir yarışmaya ilk kez katılıyorum." diye konuştu. Daha sonra ev hanımlarının katıldığı yöresel baklava yarışması yapıldı. Yarışmaya katılan kadınların baklavaları jüri üyeleri arasından derecelendirildi. Dereceye girenlere de çeyrek altın verildi. Baklavalar alandaki vatandaşlara dağıtıldı.
Yozgat'ta "18. Uluslararası Sürmeli Kültür Sanat ve Sosyal Etkinlikleri" kapsamında, engelliler için akülü araba yarışması ve ev hanımlarının katıldığı yöresel baklava yarışması yapıldı- Belediye Başkanı Arslan:- "Bugün de engelli kardeşlerimizle birlikte

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta "18. Uluslararası Sürmeli Kültür Sanat ve Sosyal Etkinlikleri" kapsamında, engelliler akülü arabalarıyla yarıştı.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen yarışta 20 engelli akülü arabalarıyla kurulan parkurda yarıştı. Yarışmada, parkuru en hızlı bitirip dereceye girenlere ödül verildi.

Belediye Başkanı Kazım Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, "18. Uluslararası Sürmeli Kültür Sanat ve Sosyal Etkinlikleri"nin tamamen kültüre, sanata, spora ve sosyal olaylara yönelik olduğunu belirtti.

Eğlence mantığından biraz uzak bir şekilde toplumun değişik kesimlerine de bu vesileyle hitap etmek istediklerini ifade eden Arslan, şunları söyledi:

"Etkinliklerin gündüz bölümünde değişik aktiviteler yapılıyor. Bugün de engelli kardeşlerimizle birlikteyiz. Onlara değişik yarışmalar yaptırmak suretiyle, onlarla birlikte olduğumuzu, gönlümüzün bedenimizin onlarla birlikte olduğunu göstermeye çalışıyoruz. Bir gün için de olsa, birkaç saat için de olsa onların sıkıntılarını birazcık da olsa hafifletmeye çalışıyoruz. Kardeşlerimiz yarıştılar, kendilerince yarışmanın zevkini çıkardılar."

Yarışmayı birincilikle bitiren Mustafa Karademir de böyle bir yarışmanın yapılmasından gayet mutlu olduğunu, sürekli hatırlanmak istediklerine işaret ederek "Güzel bir etkinlikti, bizi düşünenlere, belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. 14 saniyede parkuru turladım. Gayet mutluyum, böyle bir yarışmaya ilk kez katılıyorum." diye konuştu.

Daha sonra ev hanımlarının katıldığı yöresel baklava yarışması yapıldı. Yarışmaya katılan kadınların baklavaları jüri üyeleri arasından derecelendirildi. Dereceye girenlere de çeyrek altın verildi.

Baklavalar alandaki vatandaşlara dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.