pendik escort bayan
ak

18 Mart Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü

19.03.2018 - 16:58, Güncelleme: 19.03.2018 - 16:58
 

18 Mart Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü

YOZGAT (AA) - Sarıkaya ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Şehit...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Şehit Erhan Ülkü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Sarızeybek Şehit Yılmaz Gündüz Sinema ve Tiyatro Salonunda düzenlenen program, saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.Okul Müdürü Mustafa Bali, açılışta yaptığı konuşmada, Çanakkale Deniz Zaferi'nin sadece kazanılmış bir savaş olarak değerlendirilmemesi gerektiğini belirterek, "Bilinmelidir ki bu zafer kolay elde edilmemiştir. Türk milletinin Anadolu’daki varlığının devamı bu savaşın kazanılmasıyla mümkün olmuştur. Çanakkale Zaferi, Türk milletinin kaderini olumlu yönde etkilemekle kalmayıp Dünya milletinin düşünce yapısının da değişmesine sebep olmuştur." dedi. Programda, öğrenciler tarafından şiirler okundu ve tiyatro oyunu sahnelendi. Programa, Kaymakam Yasin Özcan, Belediye Başkanı Ömer Açıkel, Cumhuriyet Savcısı Süleyman Deveci, Jandarma Komutanı Teğmen Yuşa Kılınç, Komiser Yardımcısı Yasin Yamur, Müftü Emrah Kandemir, protokol üyeleri, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldı.
YOZGAT (AA) - Sarıkaya ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Şehit...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Şehit Erhan Ülkü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Sarızeybek Şehit Yılmaz Gündüz Sinema ve Tiyatro Salonunda düzenlenen program, saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Okul Müdürü Mustafa Bali, açılışta yaptığı konuşmada, Çanakkale Deniz Zaferi'nin sadece kazanılmış bir savaş olarak değerlendirilmemesi gerektiğini belirterek, "Bilinmelidir ki bu zafer kolay elde edilmemiştir. Türk milletinin Anadolu’daki varlığının devamı bu savaşın kazanılmasıyla mümkün olmuştur. Çanakkale Zaferi, Türk milletinin kaderini olumlu yönde etkilemekle kalmayıp Dünya milletinin düşünce yapısının da değişmesine sebep olmuştur." dedi.

Programda, öğrenciler tarafından şiirler okundu ve tiyatro oyunu sahnelendi.

Programa, Kaymakam Yasin Özcan, Belediye Başkanı Ömer Açıkel, Cumhuriyet Savcısı Süleyman Deveci, Jandarma Komutanı Teğmen Yuşa Kılınç, Komiser Yardımcısı Yasin Yamur, Müftü Emrah Kandemir, protokol üyeleri, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.