pendik escort bayan
ak

18 Mart Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü

18.03.2018 - 18:28, Güncelleme: 18.03.2018 - 18:28
 

18 Mart Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.Cumhuriyet...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende, Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Astsubay Ali Şimşek, törende yaptığı konuşmada, "Türk tarihinde altın harflerle yazılı Çanakkale Zaferi'nin 103. yıl dönümünü kutlamanın büyük sevinci ve üzerinde huzurla, güvenle yaşadığımız kutsal vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizin, şehitler gününü idrak etmenin onurunu yaşamaktayız. Dünyada eşi ve benzeri olmayan bir destan yazmışlardır." dedi. Törene, Kaymakam Muammer Köken, Belediye Başkanı Dede Yıldırım, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.Cumhuriyet...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende, Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Astsubay Ali Şimşek, törende yaptığı konuşmada, "Türk tarihinde altın harflerle yazılı Çanakkale Zaferi'nin 103. yıl dönümünü kutlamanın büyük sevinci ve üzerinde huzurla, güvenle yaşadığımız kutsal vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizin, şehitler gününü idrak etmenin onurunu yaşamaktayız. Dünyada eşi ve benzeri olmayan bir destan yazmışlardır." dedi.

Törene, Kaymakam Muammer Köken, Belediye Başkanı Dede Yıldırım, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.