pendik escort bayan
ak

18 Mart Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü

18.03.2018 - 16:58, Güncelleme: 18.03.2018 - 16:58
 

18 Mart Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla anma programı düzenlendi.Atatürk...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla anma programı düzenlendi.Atatürk Parkı'nda düzenlenen çelenk bırakma törenine, Beypazarı Kaymakamı Kadir Ekinci, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Cumhuriyet Savcısı Kübra Nur Kızar, Emniyet Müdürü Selçuk Yıldız, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Şeref Kutu ile siyasi parti ilçe başkanları, öğrenciler ve okul müdürleri katıldı. Çelenklerin sunulmasının akabinde, törende hazır bulunan şehit anneleri ve babalarının tek tek ellerini öpen Kaymakam Ekinci, belediye başkanı, şehit anne ve babaları ile yakından ilgilendi.Atatürk Parkı içinde Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) tarafından düzenlenen törende ise halka, hoşaf, kızarmış ekmek ikram edildi.TÜRKAV Beypazarı Şube Başkanı Resul Aytekin, yaptığı konuşmada, Çanakkale şehitleri ile tüm şehitleri unutmanın mümkün olmadığını, 1914-1915'lerde atalarının orada desten yazarak Çanakkale'yi geçilmez kıldıklarını ve bu toprakları bize vatan yaptıklarını söyledi.Aytekin, Çanakkale'de Mehmetçiğin karavanası olan üzüm hoşafı ve kuru ekmeği, tüm protokole ikram ederek, şehitlere saygı ve minnettarlıklarını bir kez daha gösterdiklerini dile getirdi.
ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla anma programı düzenlendi.Atatürk...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla anma programı düzenlendi.

Atatürk Parkı'nda düzenlenen çelenk bırakma törenine, Beypazarı Kaymakamı Kadir Ekinci, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Cumhuriyet Savcısı Kübra Nur Kızar, Emniyet Müdürü Selçuk Yıldız, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Şeref Kutu ile siyasi parti ilçe başkanları, öğrenciler ve okul müdürleri katıldı.

Çelenklerin sunulmasının akabinde, törende hazır bulunan şehit anneleri ve babalarının tek tek ellerini öpen Kaymakam Ekinci, belediye başkanı, şehit anne ve babaları ile yakından ilgilendi.

Atatürk Parkı içinde Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) tarafından düzenlenen törende ise halka, hoşaf, kızarmış ekmek ikram edildi.

TÜRKAV Beypazarı Şube Başkanı Resul Aytekin, yaptığı konuşmada, Çanakkale şehitleri ile tüm şehitleri unutmanın mümkün olmadığını, 1914-1915'lerde atalarının orada desten yazarak Çanakkale'yi geçilmez kıldıklarını ve bu toprakları bize vatan yaptıklarını söyledi.

Aytekin, Çanakkale'de Mehmetçiğin karavanası olan üzüm hoşafı ve kuru ekmeği, tüm protokole ikram ederek, şehitlere saygı ve minnettarlıklarını bir kez daha gösterdiklerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.