pendik escort bayan
ak

18 Mart Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü

18.03.2018 - 15:08, Güncelleme: 18.03.2018 - 15:08
 

18 Mart Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü

THD Başkanı Şimşek:- "Mehmetçik, Çanakkale Boğazı'nı geçerek Türk vatanını işgal etmek isteyen düşmanı vatan sevgisi ve ruh kudreti ile durdurmayı başarmıştır"

ANKARA (AA) - Türkmen Dostluk Hareketi Derneği (THD) Başkanı Atila Şimşek, "Mehmetçik, Çanakkale Boğazı'nı geçerek Türk vatanını işgal etmek isteyen düşmanı vatan sevgisi ve ruh kudreti ile durdurmayı başarmıştır." dedi.THD üyelerinden oluşan bir grup, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü nedeniyle Anadolu Meydanı'nda toplandıktan sonra Anıt Caddesi üzerinden Anıtkabir'e kadar yürüdü. THD Başkanı Şimşek, yürüyüş öncesi yaptığı basın açıklamasında, sevdiklerini geride bırakıp istiklal ve vatan uğruna mücadele eden Çanakkale şehitlerini minnetle andıklarını belirtti.Türk ordusunun, 103 yıl önce Çanakkale'de düşmanın sayı ve silah üstünlüğüne cesaret ve imanla karşı koyduğunu söyleyen Şimşek, şehit ve gazilerin Türk gücüne karşı durulamayacağını bütün dünyaya gösterdiğini ifade etti.Şimşek, "Mehmetçik, Çanakkale Boğazı'nı geçerek Türk vatanını işgal etmek isteyen düşmanı vatan sevgisi ve ruh kudreti ile durdurmayı başarmıştır." dedi.THD üyeleri, açıklamanın ardından, sloganlar atarak Anıtkabir'e kadar yürüdü.
THD Başkanı Şimşek:- "Mehmetçik, Çanakkale Boğazı'nı geçerek Türk vatanını işgal etmek isteyen düşmanı vatan sevgisi ve ruh kudreti ile durdurmayı başarmıştır"

ANKARA (AA) - Türkmen Dostluk Hareketi Derneği (THD) Başkanı Atila Şimşek, "Mehmetçik, Çanakkale Boğazı'nı geçerek Türk vatanını işgal etmek isteyen düşmanı vatan sevgisi ve ruh kudreti ile durdurmayı başarmıştır." dedi.

THD üyelerinden oluşan bir grup, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü nedeniyle Anadolu Meydanı'nda toplandıktan sonra Anıt Caddesi üzerinden Anıtkabir'e kadar yürüdü.

THD Başkanı Şimşek, yürüyüş öncesi yaptığı basın açıklamasında, sevdiklerini geride bırakıp istiklal ve vatan uğruna mücadele eden Çanakkale şehitlerini minnetle andıklarını belirtti.

Türk ordusunun, 103 yıl önce Çanakkale'de düşmanın sayı ve silah üstünlüğüne cesaret ve imanla karşı koyduğunu söyleyen Şimşek, şehit ve gazilerin Türk gücüne karşı durulamayacağını bütün dünyaya gösterdiğini ifade etti.

Şimşek, "Mehmetçik, Çanakkale Boğazı'nı geçerek Türk vatanını işgal etmek isteyen düşmanı vatan sevgisi ve ruh kudreti ile durdurmayı başarmıştır." dedi.

THD üyeleri, açıklamanın ardından, sloganlar atarak Anıtkabir'e kadar yürüdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.