pendik escort bayan
ak

18 Mart Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü

17.03.2018 - 11:13, Güncelleme: 17.03.2018 - 11:13
 

18 Mart Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik,18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla mesaj...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik,18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Çelik, mesajında, Türk milletinin tarih boyunca olduğu gibi bundan sonra da hainlere ve şer güçlere hak ettiği cevabı vereceğini belirtti.Türk milletinin tarihin her döneminde vatanını canından aziz bildiğini ve konu vatan olunca koşa koşa ölüme gittiğini aktaran Çelik, şunları kaydetti:"Bir ve beraber oldukça Allah'ın izni, milletimizin azmiyle bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü güçlüğün üstesinden geliriz. Dün Çanakkale'de olduğu gibi bugün de başta Afrin olmak üzere sınır ötesinde ya da sınırlarımız içinde, teröristlerle ve hainlerle yaptığımız mücadelede Allah her zaman yar ve yardımcımızdır. Bu duygularla tarihin en büyük destanını bu millete armağan eden Çanakkale şehitlerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Vatan uğruna canını veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Gönlünde vatan ve millet aşkı olan gazi milletimizin fertlerini saygıyla selamlıyorum."
KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik,18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla mesaj...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik,18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çelik, mesajında, Türk milletinin tarih boyunca olduğu gibi bundan sonra da hainlere ve şer güçlere hak ettiği cevabı vereceğini belirtti.

Türk milletinin tarihin her döneminde vatanını canından aziz bildiğini ve konu vatan olunca koşa koşa ölüme gittiğini aktaran Çelik, şunları kaydetti:

"Bir ve beraber oldukça Allah'ın izni, milletimizin azmiyle bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü güçlüğün üstesinden geliriz. Dün Çanakkale'de olduğu gibi bugün de başta Afrin olmak üzere sınır ötesinde ya da sınırlarımız içinde, teröristlerle ve hainlerle yaptığımız mücadelede Allah her zaman yar ve yardımcımızdır. Bu duygularla tarihin en büyük destanını bu millete armağan eden Çanakkale şehitlerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Vatan uğruna canını veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Gönlünde vatan ve millet aşkı olan gazi milletimizin fertlerini saygıyla selamlıyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.