pendik escort bayan
ak

18 Mart Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü

16.03.2018 - 20:58, Güncelleme: 16.03.2018 - 20:58
 

18 Mart Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü

SİVAS (AA) - Zara ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.Mehmet Habib Soluk...

SİVAS (AA) - Zara ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.Mehmet Habib Soluk Fen Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen programda, "Çanakkale ve Türk Kahramanları" konulu tiyatro gösterisi sahnelendi.Kahramanlık türkülerinin seslendirildiği etkinlikte, "Çanakkale Geçilmez" isimli sinevizyon gösterimi de yapıldı.Çanakkale temalı şiirlerin okunduğu programda, ilçe protokol üyeleri tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.Programa Kaymakam Vekili Mehmet Sayın, ilçe protokolü ile çok sayıda öğrenci katıldı.
SİVAS (AA) - Zara ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.Mehmet Habib Soluk...

SİVAS (AA) - Zara ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Mehmet Habib Soluk Fen Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen programda, "Çanakkale ve Türk Kahramanları" konulu tiyatro gösterisi sahnelendi.

Kahramanlık türkülerinin seslendirildiği etkinlikte, "Çanakkale Geçilmez" isimli sinevizyon gösterimi de yapıldı.

Çanakkale temalı şiirlerin okunduğu programda, ilçe protokol üyeleri tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Programa Kaymakam Vekili Mehmet Sayın, ilçe protokolü ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.