pendik escort bayan
ak

18 Mart Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü

16.03.2018 - 17:53, Güncelleme: 16.03.2018 - 17:53
 

18 Mart Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali...

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Şimşek, mesajında, Türk tarihinde, 18 Mart 1915'in bir askeri ve siyasi başarı olmaktan öte inanç, azim ve yiğitlikle örülmüş bir destanın hikayesi olduğunu ifade etti.Çanakkale Savaşı'nın 1. Dünya Savaşı'nın en önemli askeri faaliyeti ve Türk kahramanlık tarihinin en onur verici, en parlak sayfalarından birisi olduğuna dikkati çeken Vali Şimşek, şunları kaydetti:"Kurtuluş Savaşı'nın kazanılmasına zemin hazırlayan ve aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti'nin de temellerinin atıldığı bu şanlı zafer, Türk milletinin bağımsızlık yolunda fedakarlığının, inancı uğrunda şehadet kararlılığının kanıtıdır. Hiç düşünmeden canlarını feda ederek 'Çanakkale geçilmez' dedirten kahraman ecdadımız, iman dolu göğsünü siper etmiş, din ve vatan uğruna şehit olmayı şeref bilmiş, vatan sevgisini, cesaretini, azmini ortaya koymuştur. Sahip olduğu yüksek ahlak ve medeniyet anlayışının yansıması olarak Çanakkale Savaşında düşmanından bile esirgemediği şefkat ve merhametiyle savaşın da bir hukuku olduğunu tüm insanlığa göstermiştir."Şimşek, Çanakkale Zaferi'nin 103. yıl dönümünü kutlarken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitleri rahmet ve minnetle andığını belirtti.
NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali...

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Şimşek, mesajında, Türk tarihinde, 18 Mart 1915'in bir askeri ve siyasi başarı olmaktan öte inanç, azim ve yiğitlikle örülmüş bir destanın hikayesi olduğunu ifade etti.

Çanakkale Savaşı'nın 1. Dünya Savaşı'nın en önemli askeri faaliyeti ve Türk kahramanlık tarihinin en onur verici, en parlak sayfalarından birisi olduğuna dikkati çeken Vali Şimşek, şunları kaydetti:

"Kurtuluş Savaşı'nın kazanılmasına zemin hazırlayan ve aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti'nin de temellerinin atıldığı bu şanlı zafer, Türk milletinin bağımsızlık yolunda fedakarlığının, inancı uğrunda şehadet kararlılığının kanıtıdır. Hiç düşünmeden canlarını feda ederek 'Çanakkale geçilmez' dedirten kahraman ecdadımız, iman dolu göğsünü siper etmiş, din ve vatan uğruna şehit olmayı şeref bilmiş, vatan sevgisini, cesaretini, azmini ortaya koymuştur. Sahip olduğu yüksek ahlak ve medeniyet anlayışının yansıması olarak Çanakkale Savaşında düşmanından bile esirgemediği şefkat ve merhametiyle savaşın da bir hukuku olduğunu tüm insanlığa göstermiştir."

Şimşek, Çanakkale Zaferi'nin 103. yıl dönümünü kutlarken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitleri rahmet ve minnetle andığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.