pendik escort bayan
ak

18 Mart Şehitleri Anma Günü

18.03.2018 - 22:28, Güncelleme: 18.03.2018 - 22:28
 

18 Mart Şehitleri Anma Günü

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Gürol Salman'ın yönettiği "Kefensiz 401 Gün" oyunu izleyiciyle buluştu

ANKARA (AA) - 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Gürol Salman'ın yönettiği "Kefensiz 401 Gün" oyunu sahnelendi.Yazar, Anayasa Mahkemesi Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Arslan'ın "Kefensiz 401 Gün" adlı eserinden uyarlanan oyunun ilk gösterimi, MEB Şura Salonu'nda yapıldı. Mareşal Fevzi Çakmak'ın dilinden Çanakkale Zaferi'nin anlatıldığı oyunda, vatan şairi Mehmet Akif Ersoy'un "Çanakkale Şehitlerine" şiiri ile dönem türküleri de seslendirildi.İki perdelik oyun, ilk gösteriminin ardından yıl sonuna kadar Türkiye turnesiyle izleyicilerle buluşacak.Oyunu, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında gelişmeler hakkında bilgi almak için gittiği Jandarma Genel Komutanlığı Karargahı'nda, darbeciler tarafından başından vurularak ağır yaralanan Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Daire Başkanı Turgut Aslan'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda seyirci izledi.
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Gürol Salman'ın yönettiği "Kefensiz 401 Gün" oyunu izleyiciyle buluştu

ANKARA (AA) - 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Gürol Salman'ın yönettiği "Kefensiz 401 Gün" oyunu sahnelendi.

Yazar, Anayasa Mahkemesi Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Arslan'ın "Kefensiz 401 Gün" adlı eserinden uyarlanan oyunun ilk gösterimi, MEB Şura Salonu'nda yapıldı.

Mareşal Fevzi Çakmak'ın dilinden Çanakkale Zaferi'nin anlatıldığı oyunda, vatan şairi Mehmet Akif Ersoy'un "Çanakkale Şehitlerine" şiiri ile dönem türküleri de seslendirildi.

İki perdelik oyun, ilk gösteriminin ardından yıl sonuna kadar Türkiye turnesiyle izleyicilerle buluşacak.

Oyunu, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında gelişmeler hakkında bilgi almak için gittiği Jandarma Genel Komutanlığı Karargahı'nda, darbeciler tarafından başından vurularak ağır yaralanan Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Daire Başkanı Turgut Aslan'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda seyirci izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.