pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

17 Ekim Astsubaylar Günü

17.10.2017 - 14:48, Güncelleme: 17.10.2017 - 14:48
 

17 Ekim Astsubaylar Günü

KAYSERİ (AA) - Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Kayseri İl Başkanlığı üyeleri 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'ndaki...

KAYSERİ (AA) - Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Kayseri İl Başkanlığı üyeleri 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk koydu.TEMAD Kayseri İl Başkanı Ertunç Karahan, burada yaptığı açıklamada, 15 Temmuz hain darbe girişiminde FETÖ'ye karşı çok ciddi mücadele örneği sergilediklerini söyledi.Türk milleti var oldukça Türk ordusunun da var olmaya devam edeceğini vurgulayan Karahan, "Bizler, Türk milletinin evlatları olarak Türk Silahlı Kuvvetlerinde görev yaparak, milletimize hizmet etme şerefine eriştik. Giydiğimiz üniformayı ve taşıdığımız millet sembolü sırmaları onurla taşıdık. Milletin ekmeğini yedik. Allah'a şükrettik. Üniformayı giydiğimizde ettiğimiz yeminimize sadık kaldık. Emekli olduktan sonra dahi ettiğimiz yemine sadakatimiz eksilmeden devam etmektedir. Devletimize, milletimize, vatanın bölünmez bütünlüğüne gelecek tehdit ve tehlikeler karşısında ettiğimiz yeminin gereğini tereddüt etmeden yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmamalıdır." dedi. Astsubayların, kendilerine verilen tüm görevleri, ülkenin her noktasında ve gerektiğinde dünyanın her yerinde büyük özverilerle yerine getirdiğini aktaran Karahan, şunları kaydetti:"Yaklaşık 100 bin çalışan ve 150 bin emekli astsubay meslektaşımızın, aileleri ile birlikte bir milyonun üzerinde olan camiamızın yılda bir gün de olsa, hayatlarını adadıkları mesleklerinin hatırlanması, kamu gündemine gelmesi ve bir arada olmaları mesleki dayanışma adına çok önemlidir. Dayanışma ortak değerleri paylaşmaktır, dayanışma mutlulukları paylaşmaktır. TSK'nın temel direğini oluşturan astsubaylar, hak ettikleri özlük haklarını ne yazık ki bugüne kadar alamamışlar. Bizim astsubaylar olarak devletimizden beklentimiz, özlük haklarımızın yani çalışırken hak ettiğimiz değerin hakkaniyetle ve adaletle en kısa sürede verilmesidir. Emekli olan astsubaylara çalışırken aldıkları maaşın yüzde 48'i kesilerek verilmekte, bu durum emeklilerin zor durumda kalmalarına neden olmaktadır."
KAYSERİ (AA) - Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Kayseri İl Başkanlığı üyeleri 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'ndaki...

KAYSERİ (AA) - Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Kayseri İl Başkanlığı üyeleri 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk koydu.

TEMAD Kayseri İl Başkanı Ertunç Karahan, burada yaptığı açıklamada, 15 Temmuz hain darbe girişiminde FETÖ'ye karşı çok ciddi mücadele örneği sergilediklerini söyledi.

Türk milleti var oldukça Türk ordusunun da var olmaya devam edeceğini vurgulayan Karahan, "Bizler, Türk milletinin evlatları olarak Türk Silahlı Kuvvetlerinde görev yaparak, milletimize hizmet etme şerefine eriştik. Giydiğimiz üniformayı ve taşıdığımız millet sembolü sırmaları onurla taşıdık. Milletin ekmeğini yedik. Allah'a şükrettik. Üniformayı giydiğimizde ettiğimiz yeminimize sadık kaldık. Emekli olduktan sonra dahi ettiğimiz yemine sadakatimiz eksilmeden devam etmektedir. Devletimize, milletimize, vatanın bölünmez bütünlüğüne gelecek tehdit ve tehlikeler karşısında ettiğimiz yeminin gereğini tereddüt etmeden yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmamalıdır." dedi.

Astsubayların, kendilerine verilen tüm görevleri, ülkenin her noktasında ve gerektiğinde dünyanın her yerinde büyük özverilerle yerine getirdiğini aktaran Karahan, şunları kaydetti:

"Yaklaşık 100 bin çalışan ve 150 bin emekli astsubay meslektaşımızın, aileleri ile birlikte bir milyonun üzerinde olan camiamızın yılda bir gün de olsa, hayatlarını adadıkları mesleklerinin hatırlanması, kamu gündemine gelmesi ve bir arada olmaları mesleki dayanışma adına çok önemlidir. Dayanışma ortak değerleri paylaşmaktır, dayanışma mutlulukları paylaşmaktır. TSK'nın temel direğini oluşturan astsubaylar, hak ettikleri özlük haklarını ne yazık ki bugüne kadar alamamışlar. Bizim astsubaylar olarak devletimizden beklentimiz, özlük haklarımızın yani çalışırken hak ettiğimiz değerin hakkaniyetle ve adaletle en kısa sürede verilmesidir. Emekli olan astsubaylara çalışırken aldıkları maaşın yüzde 48'i kesilerek verilmekte, bu durum emeklilerin zor durumda kalmalarına neden olmaktadır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.