pendik escort bayan
ak

16 Yaşında Dünya İkincisi Oldu

22.06.2018 - 20:53, Güncelleme: 22.06.2018 - 20:53
 

16 Yaşında Dünya İkincisi Oldu

SİVAS (AA) - Sivaslı işitme engelli güreşçi, Rusya'da düzenlenen Dünya Şampiyonası'nda 92 kiloda dünya ikincisi oldu. Sivas Belediyesinden yapılan yazılı...

SİVAS (AA) - Sivaslı işitme engelli güreşçi, Rusya'da düzenlenen Dünya Şampiyonası'nda 92 kiloda dünya ikincisi oldu. Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, işitme engelliler kategorisinde dünya ikincisi olan Sivaslı güreşçi Serhat Akbulut, memleketine döner dönmez Sivas Belediyesini ziyaret etti. Henüz 16 yaşında olmasına rağmen büyük bir başarıya imza atan genç güreşçiyi, belediye başkan yardımcıları Ahmet Özaydın ve Abdurrahim Ceyhan karşıladı. Başkanlık makamındaki ziyarette güreşçinin babası Erol Akbulut da hazır bulundu.Yıldızlar kategorisinde dünya ikincisi olan Serhat Akbulut'u kutlayan Özaydın, "Ülkemizden ve şehrimizden bir dünya ikincisi çıkması bizleri çok mutlu etti. Ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırması, İstiklal Marşımızı okutması da elbette ayrı bir güzellik. Başarılarının devamını diliyor, dünya birincilikleri ve şampiyonluklar bekliyoruz." dedi.Başkan Yardımcısı Ceyhan ise "Dürüst, başarılı genç bir kardeşimiz olan Serhat'a hem spor, hem de okul hayatında başarılar diliyorum. İnşallah ülkemizi daha nice şampiyona ve olimpiyatlarda çok güzel bir şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Tebrik ve teşekkür ediyoruz." değerelendirmesinde bulundu.Konuşmaların ardından Ceyhan, Serhat Akbulut'a altın hediye etti.
SİVAS (AA) - Sivaslı işitme engelli güreşçi, Rusya'da düzenlenen Dünya Şampiyonası'nda 92 kiloda dünya ikincisi oldu. Sivas Belediyesinden yapılan yazılı...

SİVAS (AA) - Sivaslı işitme engelli güreşçi, Rusya'da düzenlenen Dünya Şampiyonası'nda 92 kiloda dünya ikincisi oldu.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, işitme engelliler kategorisinde dünya ikincisi olan Sivaslı güreşçi Serhat Akbulut, memleketine döner dönmez Sivas Belediyesini ziyaret etti.

Henüz 16 yaşında olmasına rağmen büyük bir başarıya imza atan genç güreşçiyi, belediye başkan yardımcıları Ahmet Özaydın ve Abdurrahim Ceyhan karşıladı. Başkanlık makamındaki ziyarette güreşçinin babası Erol Akbulut da hazır bulundu.

Yıldızlar kategorisinde dünya ikincisi olan Serhat Akbulut'u kutlayan Özaydın, "Ülkemizden ve şehrimizden bir dünya ikincisi çıkması bizleri çok mutlu etti. Ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırması, İstiklal Marşımızı okutması da elbette ayrı bir güzellik. Başarılarının devamını diliyor, dünya birincilikleri ve şampiyonluklar bekliyoruz." dedi.

Başkan Yardımcısı Ceyhan ise "Dürüst, başarılı genç bir kardeşimiz olan Serhat'a hem spor, hem de okul hayatında başarılar diliyorum. İnşallah ülkemizi daha nice şampiyona ve olimpiyatlarda çok güzel bir şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Tebrik ve teşekkür ediyoruz." değerelendirmesinde bulundu.

Konuşmaların ardından Ceyhan, Serhat Akbulut'a altın hediye etti.

16 Yaşında Dünya İkincisi Oldu

16 Yaşında Dünya İkincisi Oldu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.