pendik escort bayan
ak

15 Ton Kemiksiz Et Dağıtılacak...

08.09.2017 - 10:55, Güncelleme: 08.09.2017 - 10:55
 

15 Ton Kemiksiz Et Dağıtılacak...

Hayat Ağacı Derneği’nin her yıl düzenlediği Vekâleten Kurban Kampanyası kapsamında bu yıl toplam 19 ton 175 kg kemiksiz et elde edildi.

Hayat Ağacı Derneği’nin her yıl düzenlediği Vekâleten Kurban Kampanyası kapsamında bu yıl toplam 19 ton 175 kg kemiksiz et elde edildi. Sivas’ta hayır sahiplerinin bağışları ile özel bir kombinada Kurban Bayramı’nın birinci günü 7’şerli hisse olarak toplam 120 adet büyükbaş kurban kesildi. Soğuk hava depolarında dinlendirilen etlerin bir kısmı, bayramın ikinci gününden itibaren pay sahiplerine verilmek üzere 5 kilogram olarak paketlendi. Etlerin kalan bir diğer kısmı ise 2.5 kg’lık paketlere yerleştirildi. Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, hayır sahiplerine Hayat Ağacı Derneği’ne kurban hisse bağışlarından dolayı teşekkür etti. Kurban Bayramının ikinci günü etlerin kemiklerinden sıyrılması ve bunların paketlenmesi akşam saatlerine kadar devam etti. Kemiksiz etler paketlendikten sonra kombinadan Hayat Ağacı Derneği’ne taşındı. Vekâleten Kurban Kampanyasına katılan hayır sahipleri, kurban paylarını bayramın ikinci günü dernek merkezinden teslim aldı. Bayram süresince pay sahiplerine 5’şer kg’lık paketler olarak toplam 4 ton 175 kg kurban payı dağıtıldı. Kemiksiz olarak elde edilen toplam 15 bin ton lop et, 2.5 kg’lık paketler halinde Hayat Ağacı Derneği’ne taşındı. Burada iki ayrı soğuk hava deposuna yerleştirilen kurban etleri, Gıda Bankası’ndan yardım alan ihtiyaç sahiplerine 12 ay süresince alışveriş günlerinde limitleri dışında dağıtılacak.  
Hayat Ağacı Derneği’nin her yıl düzenlediği Vekâleten Kurban Kampanyası kapsamında bu yıl toplam 19 ton 175 kg kemiksiz et elde edildi.

Hayat Ağacı Derneği’nin her yıl düzenlediği Vekâleten Kurban Kampanyası kapsamında bu yıl toplam 19 ton 175 kg kemiksiz et elde edildi.

 

Sivas’ta hayır sahiplerinin bağışları ile özel bir kombinada Kurban Bayramı’nın birinci günü 7’şerli hisse olarak toplam 120 adet büyükbaş kurban kesildi. Soğuk hava depolarında dinlendirilen etlerin bir kısmı, bayramın ikinci gününden itibaren pay sahiplerine verilmek üzere 5 kilogram olarak paketlendi. Etlerin kalan bir diğer kısmı ise 2.5 kg’lık paketlere yerleştirildi. Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, hayır sahiplerine Hayat Ağacı Derneği’ne kurban hisse bağışlarından dolayı teşekkür etti.

 

Kurban Bayramının ikinci günü etlerin kemiklerinden sıyrılması ve bunların paketlenmesi akşam saatlerine kadar devam etti. Kemiksiz etler paketlendikten sonra kombinadan Hayat Ağacı Derneği’ne taşındı. Vekâleten Kurban Kampanyasına katılan hayır sahipleri, kurban paylarını bayramın ikinci günü dernek merkezinden teslim aldı. Bayram süresince pay sahiplerine 5’şer kg’lık paketler olarak toplam 4 ton 175 kg kurban payı dağıtıldı.

 

Kemiksiz olarak elde edilen toplam 15 bin ton lop et, 2.5 kg’lık paketler halinde Hayat Ağacı Derneği’ne taşındı. Burada iki ayrı soğuk hava deposuna yerleştirilen kurban etleri, Gıda Bankası’ndan yardım alan ihtiyaç sahiplerine 12 ay süresince alışveriş günlerinde limitleri dışında dağıtılacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.