pendik escort bayan
ak

15 Temmuz Şehitlerinin İsimleri Bakır Rölyeflere İşlendi

21.07.2017 - 19:13, Güncelleme: 21.07.2017 - 19:13
 

15 Temmuz Şehitlerinin İsimleri Bakır Rölyeflere İşlendi

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi, 15 Temmuz şehitlerinin isimlerini bakır rölyeflere işledi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 15 Temmuz'un yıl...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi, 15 Temmuz şehitlerinin isimlerini bakır rölyeflere işledi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 15 Temmuz'un yıl dönümünde düzenlenen yürüyüşte il protokolü tarafından taşınan bakır rölyefler, şehitlerin ailelerine teslim edilmeye başlandı. Bu kapsamda ilk olarak şehit Halil Kantarcı’nın hatırasına yapılan çalışma babası Ali Kantarcı’ya, şehit emniyet müdürü Münir Murat Ertekin’in isminin bulunduğu rölyef de babası Hami Ertekin ve iki kardeşine teslim edildi.Ali Kantarcı, "Bizleri devamlı hatırlayıp, acılarımızı paylaştığınız için sizlere çok teşekkür ediyoruz. Allah bu acı günü kimseye bir daha göstermesin." ifadesini kullandı. Hami Ertekin ise, kendilerine gösterilen ilgi için teşekkür etti. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın da, şunları kaydetti:"Şehitlik en yüksek mertebedir. Allah’tan geldik, Allah’a gideceğiz. Şehitlerimizi saygı ve hürmetle selamlıyorum, onları rahmetle anıyorum. Yakınlarına başsağlığı diliyorum."
SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi, 15 Temmuz şehitlerinin isimlerini bakır rölyeflere işledi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 15 Temmuz'un yıl...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi, 15 Temmuz şehitlerinin isimlerini bakır rölyeflere işledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 15 Temmuz'un yıl dönümünde düzenlenen yürüyüşte il protokolü tarafından taşınan bakır rölyefler, şehitlerin ailelerine teslim edilmeye başlandı.

Bu kapsamda ilk olarak şehit Halil Kantarcı’nın hatırasına yapılan çalışma babası Ali Kantarcı’ya, şehit emniyet müdürü Münir Murat Ertekin’in isminin bulunduğu rölyef de babası Hami Ertekin ve iki kardeşine teslim edildi.

Ali Kantarcı, "Bizleri devamlı hatırlayıp, acılarımızı paylaştığınız için sizlere çok teşekkür ediyoruz. Allah bu acı günü kimseye bir daha göstermesin." ifadesini kullandı.

Hami Ertekin ise, kendilerine gösterilen ilgi için teşekkür etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın da, şunları kaydetti:

"Şehitlik en yüksek mertebedir. Allah’tan geldik, Allah’a gideceğiz. Şehitlerimizi saygı ve hürmetle selamlıyorum, onları rahmetle anıyorum. Yakınlarına başsağlığı diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.