pendik escort bayan
ak

15 Temmuz Şehitleri Spor Turnuvaları

28.03.2017 - 09:58, Güncelleme: 28.03.2017 - 09:58
 

15 Temmuz Şehitleri Spor Turnuvaları

KONYA (AA) - Ilgın Belediyesince düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Spor Turnuvaları başladı.Ilgın Kaymakamı Yücel Gemici, Stad Park'taki açılış töreninde,...

KONYA (AA) - Ilgın Belediyesince düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Spor Turnuvaları başladı.Ilgın Kaymakamı Yücel Gemici, Stad Park'taki açılış töreninde, 6'ncısı düzenlenen ve bu yıldan itibaren 15 Temmuz şehitlerine adanan spor turnuvalarının, her yıl olduğu gibi centilmenlik ruhu içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.Sporun sağlığa faydasının yanı sıra insanları birbirine yakınlaştırma özelliğinin olduğunu belirten Gemici, "İnşallah bu turnuvalar Ilgınlı vatandaşlarımızı birbirine yakınlaştırır, aralarındaki dostlukları pekiştirmesine ve paylaşımlarının artırılmasına vesile olur." dedi. Belediye Başkanı Mehmet Karahan da geçen yıl ki turnuvaya şehit olan polis memuru Mustafa Çetin'in ismini verdiklerini hatırlatarak, bu yılki turnuvalara 15 Temmuz hain darbe girişiminin unutulmasını istemedikleri için "15 Temmuz Şehitleri Spor Turnuvası" adını verdiklerini anlattı. Konuşmaların ardından turnuvanın ilk müsabakaları yapıldı.
KONYA (AA) - Ilgın Belediyesince düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Spor Turnuvaları başladı.Ilgın Kaymakamı Yücel Gemici, Stad Park'taki açılış töreninde,...

KONYA (AA) - Ilgın Belediyesince düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Spor Turnuvaları başladı.

Ilgın Kaymakamı Yücel Gemici, Stad Park'taki açılış töreninde, 6'ncısı düzenlenen ve bu yıldan itibaren 15 Temmuz şehitlerine adanan spor turnuvalarının, her yıl olduğu gibi centilmenlik ruhu içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.

Sporun sağlığa faydasının yanı sıra insanları birbirine yakınlaştırma özelliğinin olduğunu belirten Gemici, "İnşallah bu turnuvalar Ilgınlı vatandaşlarımızı birbirine yakınlaştırır, aralarındaki dostlukları pekiştirmesine ve paylaşımlarının artırılmasına vesile olur." dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Karahan da geçen yıl ki turnuvaya şehit olan polis memuru Mustafa Çetin'in ismini verdiklerini hatırlatarak, bu yılki turnuvalara 15 Temmuz hain darbe girişiminin unutulmasını istemedikleri için "15 Temmuz Şehitleri Spor Turnuvası" adını verdiklerini anlattı.

Konuşmaların ardından turnuvanın ilk müsabakaları yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.