pendik escort bayan
ak

15 Temmuz Şehitleri İçin Yürüdüler

21.07.2017 - 19:43, Güncelleme: 21.07.2017 - 19:43
 

15 Temmuz Şehitleri İçin Yürüdüler

KONYA (AA) - Yalıhüyük İlçesinde 15 Temmuz Şehitleri için "Milli Birlik Yürüyüşü" düzenlendi.Belediyesi önünde başlayan yürüyüş, ilçeye 17 kilomete...

KONYA (AA) - Yalıhüyük İlçesinde 15 Temmuz Şehitleri için "Milli Birlik Yürüyüşü" düzenlendi.Belediyesi önünde başlayan yürüyüş, ilçeye 17 kilomete uzaklıktaki Gölcük yaylasında son buldu.Yürüyüş sonrası katılımcılara yaylada belediye tarafından yemek ikram edildi.Yalıhüyük Belediye Başkanı Koçer etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada ilçede İlçe Kaymakamlığı ve Belediye olarak bir çok program yapıldığını ifade ederek, "Etkinliklerin son ayağı bu yürüyüştü.17 kilometre yürüdük. Cuma namazını yaylada kıldık. Katılımcılara ikramlarımız oldu. Tüm şehitlerimiz başta olmak üzere 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şifalar diliyorum." dedi.
KONYA (AA) - Yalıhüyük İlçesinde 15 Temmuz Şehitleri için "Milli Birlik Yürüyüşü" düzenlendi.Belediyesi önünde başlayan yürüyüş, ilçeye 17 kilomete...

KONYA (AA) - Yalıhüyük İlçesinde 15 Temmuz Şehitleri için "Milli Birlik Yürüyüşü" düzenlendi.

Belediyesi önünde başlayan yürüyüş, ilçeye 17 kilomete uzaklıktaki Gölcük yaylasında son buldu.

Yürüyüş sonrası katılımcılara yaylada belediye tarafından yemek ikram edildi.

Yalıhüyük Belediye Başkanı Koçer etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada ilçede İlçe Kaymakamlığı ve Belediye olarak bir çok program yapıldığını ifade ederek, "Etkinliklerin son ayağı bu yürüyüştü.17 kilometre yürüdük. Cuma namazını yaylada kıldık. Katılımcılara ikramlarımız oldu. Tüm şehitlerimiz başta olmak üzere 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şifalar diliyorum." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.