pendik escort bayan
ak

15 Temmuz Şehitleri İçin Hatıra Ormanı

23.03.2017 - 11:53, Güncelleme: 23.03.2017 - 11:53
 

15 Temmuz Şehitleri İçin Hatıra Ormanı

Karaman Orman İşletme Müdürlüğü tarafından oluşturulan hatıra ormanına 15 Temmuz'daki darbe girişiminde şehit olan 246 kişi için 246 fidan dikildi- Karaman Valisi Tapsız:- "18 Mart Çanakkale Savaşı, kurtuluş zaferimiz nasıl unutulmuyorsa 15 Temmuz'da inşa

KARAMAN (AA) - Karaman Orman İşletme Müdürlüğü'nce, "15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı" oluşturularak FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde şehit olan 246 kişi için 246 fidan dikildi. Karaman Orman İşletme Müdürlüğü, Dünya Ormancılık Haftası dolayısıyla, Yeşildere TOKİ Evleri Mevkisinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminde şehit olanlar için fidan dikerek, hatıra ormanı oluşturdu. Karaman Valisi Süleyman Tapsız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 50 dekar alanda 15 Temmuz şehitlerinin adını yaşatmak ve gelecek nesillere bu tarihi unutturmamak adına şehitlerin isminin bulunduğu fidanları toprakla buluşturduklarını söyledi. 15 Temmuz tarihinin unutulmaması gerektiğini ifade eden Tapsız, şunları kaydetti: "18 Mart Çanakkale Savaşı, kurtuluş zaferimiz nasıl unutulmuyorsa 15 Temmuz'da inşallah unutulmayacak. Bu ağaçlar büyüdükçe yeşerdikçe buradan geçen herkes o günü unutmayacak ve hatırlayacak. Özellikle öğrencilerimizle bu fidan dikimini yapıyoruz. Öğrencilerimiz, 15 Temmuz’da neler yaşandığının şuurunda ve bilincinde olsun. Bizden sonraki nesillere de bunları aktarsınlar." Konuşmaların ardından, darbe girişiminde şehit olan 246 kişiyi temsilen 246 fidan dikilerek, "15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı" oluşturuldu. Programa AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker, Karaman Vali Yardımcısı Kaya Çelik, daire müdürleri ve öğrenciler katıldı.
Karaman Orman İşletme Müdürlüğü tarafından oluşturulan hatıra ormanına 15 Temmuz'daki darbe girişiminde şehit olan 246 kişi için 246 fidan dikildi- Karaman Valisi Tapsız:- "18 Mart Çanakkale Savaşı, kurtuluş zaferimiz nasıl unutulmuyorsa 15 Temmuz'da inşa

KARAMAN (AA) - Karaman Orman İşletme Müdürlüğü'nce, "15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı" oluşturularak FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde şehit olan 246 kişi için 246 fidan dikildi.

Karaman Orman İşletme Müdürlüğü, Dünya Ormancılık Haftası dolayısıyla, Yeşildere TOKİ Evleri Mevkisinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminde şehit olanlar için fidan dikerek, hatıra ormanı oluşturdu.

Karaman Valisi Süleyman Tapsız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 50 dekar alanda 15 Temmuz şehitlerinin adını yaşatmak ve gelecek nesillere bu tarihi unutturmamak adına şehitlerin isminin bulunduğu fidanları toprakla buluşturduklarını söyledi.

15 Temmuz tarihinin unutulmaması gerektiğini ifade eden Tapsız, şunları kaydetti:

"18 Mart Çanakkale Savaşı, kurtuluş zaferimiz nasıl unutulmuyorsa 15 Temmuz'da inşallah unutulmayacak. Bu ağaçlar büyüdükçe yeşerdikçe buradan geçen herkes o günü unutmayacak ve hatırlayacak. Özellikle öğrencilerimizle bu fidan dikimini yapıyoruz. Öğrencilerimiz, 15 Temmuz’da neler yaşandığının şuurunda ve bilincinde olsun. Bizden sonraki nesillere de bunları aktarsınlar."

Konuşmaların ardından, darbe girişiminde şehit olan 246 kişiyi temsilen 246 fidan dikilerek, "15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı" oluşturuldu.

Programa AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker, Karaman Vali Yardımcısı Kaya Çelik, daire müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.