pendik escort bayan
ak

15 Temmuz Şehitler Ve Gaziler Wushu Sanda/taolu Şampiyonası

24.07.2017 - 16:18, Güncelleme: 24.07.2017 - 16:18
 

15 Temmuz Şehitler Ve Gaziler Wushu Sanda/taolu Şampiyonası

Yarışmada Bağcılar Belediyesi Wushu Kung Fu takımı 15 altın, 16 gümüş ve 4 bronz madalya kazanarak takım halinde İstanbul birincisi oldu

İSTANBUL (AA) - Bağcılar Belediyesi Wushu Kung Fu takımı, "15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Wushu Sanda/Taolu Şampiyonası"nda 15 altın, 16 gümüş ve 4 bronz madalya kazanarak takım halinde İstanbul birincisi oldu. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 15 Temmuz şehit ve gazilerini unutturmamak için Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Wushu Federasyonunun ortaklaşa organize ettiği 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Wushu Sanda/Taolu Şampiyonası Çankırı'da gerçekleştirildi.14 ilden toplam 160 sporcunun katılım gösterdiği şampiyonada Bağcılar Belediyesi Wushu Kung Fu takımı da şampiyonaya 37 sporcusuyla katıldı. Şampiyonada minik, yıldız ve genç kategorilerinde rakiplerini geride bırakan Bağcılar Belediyesi Wushu Kung Fu takımı 15 altın, 16 gümüş ve 4 bronz madalya sahibi oldu. Takım, ayrıca elde ettiği başarıyla takım halinde İstanbul birincisi de oldu.Açıklamada görüşlerine yer verilen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, sporcuları tebrik ederek "Spor dalında verdiğimiz emeklerimizin karşılığını kat kat alıyoruz. Genç sporcularımız kendilerine sunulan imkanları en iyi şekilde değerlendirip zafere ulaşıyorlar. Onlarla gurur duyuyoruz. İnanıyorum ki bundan sonra her şampiyonada bize mutluluk ve gurur yaşatmaya devam edecekler." ifadelerini kullandı.
Yarışmada Bağcılar Belediyesi Wushu Kung Fu takımı 15 altın, 16 gümüş ve 4 bronz madalya kazanarak takım halinde İstanbul birincisi oldu

İSTANBUL (AA) - Bağcılar Belediyesi Wushu Kung Fu takımı, "15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Wushu Sanda/Taolu Şampiyonası"nda 15 altın, 16 gümüş ve 4 bronz madalya kazanarak takım halinde İstanbul birincisi oldu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 15 Temmuz şehit ve gazilerini unutturmamak için Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Wushu Federasyonunun ortaklaşa organize ettiği 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Wushu Sanda/Taolu Şampiyonası Çankırı'da gerçekleştirildi.

14 ilden toplam 160 sporcunun katılım gösterdiği şampiyonada Bağcılar Belediyesi Wushu Kung Fu takımı da şampiyonaya 37 sporcusuyla katıldı. Şampiyonada minik, yıldız ve genç kategorilerinde rakiplerini geride bırakan Bağcılar Belediyesi Wushu Kung Fu takımı 15 altın, 16 gümüş ve 4 bronz madalya sahibi oldu. Takım, ayrıca elde ettiği başarıyla takım halinde İstanbul birincisi de oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, sporcuları tebrik ederek "Spor dalında verdiğimiz emeklerimizin karşılığını kat kat alıyoruz. Genç sporcularımız kendilerine sunulan imkanları en iyi şekilde değerlendirip zafere ulaşıyorlar. Onlarla gurur duyuyoruz. İnanıyorum ki bundan sonra her şampiyonada bize mutluluk ve gurur yaşatmaya devam edecekler." ifadelerini kullandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.