pendik escort bayan
ak

15 Temmuz Şehitler Meydanına ilk kazma vuruldu

17.10.2016 - 23:31, Güncelleme: 17.10.2016 - 23:31
 

15 Temmuz Şehitler Meydanına ilk kazma vuruldu

Sivas Belediyesi’nin prestij projelerinden biri olan, tamamlandığında Kent Meydanı’nın tarihî dokusunu farklı bir boyuta taşıyacak 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda çalışmalar başladı.

 Sivas Belediyesi’nin prestij projelerinden biri olan, tamamlandığında Kent Meydanı’nın tarihî dokusunu farklı bir boyuta taşıyacak 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda çalışmalar başladı.Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Sami Aydın yüklenici firma ve belediye yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.Konu hakkında açıklama yapan Başkan Aydın, “Valiliğimizin arkasında altı otopark, üstü meydan olacak 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda yer teslimini gerçekleştirdik ve çalışmalar başladı. 24 saat esaslı yapacağımız çalışmalarda trafiğin az olduğu gece saatlerinde çalışmak bir avantaj sağlayacak. Kısmen de olsa bölgede oturan vatandaşlarımız açısından gürültü söz konusu olacak. Bu işin bir an önce bitmesi çok önemli... Vatandaşlarımızın bu konuda bize anlayış göstereceğine inanıyor ve kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi. Üstlenici firmanın çalışmayı ön görülen süreden daha kısa bir sürede tamamlayacağını belirten Başkan Aydın, “Proje tamamlandığında Kent Meydanı’nda bulunan otopark sorununa çözüm oluşturacak. Öte yandan mevcut haliyle bile dünyanın sayılı meydanları arasında bulunan Kent Meydanımızın ilave etabını da gerçekleştirmiş olacağız.” ifadesini kullandı.320 adet fore kazık çakılacağına vurgu yapan Başkan Aydın, “Yüklenici firma bu çalışmayı 40 gün içerisinde tamamlamayı planlıyor. Bizim içinde çalışmanın en önemli aşaması bu. Hedefimiz bu projeyi 2017 yılı içerisinde şehrimize kazandırmak. Çalışan arkadaşlarımıza şimdiden kolaylıklar diliyorum. Başta Sayın Bakanımız, milletvekillerimiz ve valimiz olmak üzere çalışmada bize destek olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.  - Sivas
Sivas Belediyesi’nin prestij projelerinden biri olan, tamamlandığında Kent Meydanı’nın tarihî dokusunu farklı bir boyuta taşıyacak 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda çalışmalar başladı.

 

Sivas Belediyesi’nin prestij projelerinden biri olan, tamamlandığında Kent Meydanı’nın tarihî dokusunu farklı bir boyuta taşıyacak 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda çalışmalar başladı.


Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Sami Aydın yüklenici firma ve belediye yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.



Konu hakkında açıklama yapan Başkan Aydın, “Valiliğimizin arkasında altı otopark, üstü meydan olacak 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda yer teslimini gerçekleştirdik ve çalışmalar başladı. 24 saat esaslı yapacağımız çalışmalarda trafiğin az olduğu gece saatlerinde çalışmak bir avantaj sağlayacak. Kısmen de olsa bölgede oturan vatandaşlarımız açısından gürültü söz konusu olacak. Bu işin bir an önce bitmesi çok önemli... Vatandaşlarımızın bu konuda bize anlayış göstereceğine inanıyor ve kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Üstlenici firmanın çalışmayı ön görülen süreden daha kısa bir sürede tamamlayacağını belirten Başkan Aydın, “Proje tamamlandığında Kent Meydanı’nda bulunan otopark sorununa çözüm oluşturacak. Öte yandan mevcut haliyle bile dünyanın sayılı meydanları arasında bulunan Kent Meydanımızın ilave etabını da gerçekleştirmiş olacağız.” ifadesini kullandı.



320 adet fore kazık çakılacağına vurgu yapan Başkan Aydın, “Yüklenici firma bu çalışmayı 40 gün içerisinde tamamlamayı planlıyor. Bizim içinde çalışmanın en önemli aşaması bu. Hedefimiz bu projeyi 2017 yılı içerisinde şehrimize kazandırmak. Çalışan arkadaşlarımıza şimdiden kolaylıklar diliyorum. Başta Sayın Bakanımız, milletvekillerimiz ve valimiz olmak üzere çalışmada bize destek olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.  - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.